DAF CF FAN 6×2 voor Visser Transporten

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een mooie DAF CF FAN 6×2 aan Visser Transporten Bolsward V.T.B.

DAF CF FAN 6x2 voor Visser Transporten Bolsward DAF CF FAN 6×2 met grote diversiteit van wissellaadbakken

Deze multifunctionele DAF CF FAN 6×2 400 pk is uitgerust met een AS – Tronic versnellingsbak, en hiernaast een Adaptive Cruise Control. Door de meesturende achteras is de DAF CF FAN hierdoor multifunctioneel inzetbaar. Dit mede door de grote diversiteit van de wissellaadbakken.

Waar diverse laadbakken oppassen

Deze laadbakken staan weer op een BDF systeem met een 2000 kg DHollandia onderschuif laadklep. Deze onderschuif laadklep is opgebouwd door De Haan Hallum B.V.  Dit BDF systeem en de laadklep is volbad verzinkt. En zo geconstrueerd dat er diverse laadbakken met vele afmetingen oppassen. De DAF CF is op deze manier multi-inzetbaar.

Twee Krone koelbakken 

Visser heeft hiernaast geïnvesteerd in twee nieuwe Krone koelbakken. De koelbakken zijn voorzien van T-comm Telematics. Met 4 draadloze temperatuurzenders welke draadloos gekoppeld zijn op een registratie unit. Hiermee kan de planning realtime de temperatuur volgen van het geladen product, en voldoet dit aan de HACCP eisen. De temperatuur registratie is gekoppeld aan de board computer van Easytrack.

DAF CF FAN 6x2 - Visser heeft hier naast geïnvesteerd in twee nieuwe Krone koelbakken

Veelzijdigheid en flexibiliteit

Visser Transport is een 95 jaar oud familiebedrijf, welke geleid wordt door Gjalt en Peter Visser. Visser Transporten is actief in het Nationaal transport en Internationaal transport, koeltransport en distributie. Het bedrijf is bijzonder veelzijdig, en het wagenpark is daar een afspiegeling van. In de vloot vinden we zowel koel- en vrieswagens, voertuigen met een schuifzeil opbouw en autolaadkranen. “Veelzijdigheid en flexibiliteit zijn belangrijke waarden binnen VTB”

Bedrijfswagen Service Friesland wenst de chauffeur Willem Visser en Visser Transporten, veel efficiënte en veilige kilometers toe!

1e New CF in Friesland voor Visser Transporten Bolsward

Aflevering DAF CF Fan door Bedrijfswagen Service Friesland