Nieuwe DAF CF FAG 290 voor SUEZ

Nieuwe DAF CF FAG 290 afgeleverd aan Suez LeeuwardenEn weer een nieuwe DAF afgeleverd, deze keer een DAF CF FAG 290 pk gestuurde voorloopas met een achterlader van VDK uit het Belgische MOLL. De aflevering vond plaats bij de Suez (Sita) vestiging Leeuwarden.

Zeg je afval, dan zeg je… Suez!

Als grootste afvaldienstverlener van Nederland verzorgen we de inzameling, transport, verwerking en/of recycling van alle soorten afval. Voor bedrijven én particulieren. Suez biedt ook speciale diensten, zoals het vernietigen van vertrouwelijke informatie en het reinigen van riolen. Alle diensten van Suez verlopen op een duurzame manier: de zorg voor een schone leefomgeving staat voorop.

Daarom is er ook gekozen voor deze DAF CF, mede om de wendbaarheid waardoor deze op de smalle straten in en rond Leeuwarden overal zijn bedrijfscontainer kan gaan halen.

SUEZ Recycling and Recovery Netherlands

SuezSITA Nederland maakt deel uit van SUEZ ENVIRONNEMENT, een wereldwijde dienstengroep op het gebied van Elektra, water en milieu, die zich actief inzet voor duurzame ontwikkeling. Voor Suez is afval dan ook meer dan inzamelen en verwerken alleen. Het gaat er juist om minder afval te produceren en de kosten van de verwerking te verlagen. Hoe Suez dat realiseert? Door steeds meer afval gescheiden in te zamelen, door efficiënte verwerkingsprocessen en door recycling.

Binnen de eigen bedrijfsvoering richt Suez zich op duurzaamheid. Hiervoor zijn er verschillende projecten en initiatieven. Zo worden de ophaalroutes en afvaltransporten optimaal ingepland, om brandstof te besparen en de CO2-uitstoot verminderen. Veel van de Suez-vuilniswagens zijn uitgerust met roetfilters. Ook van alternatieve vervoerswijzen, zoals over water en per trein, maakt Suez steeds meer gebruik. U ziet: als het om afval gaat, kan het Suez niet ver genoeg gaan.

Wederom gekozen voor DAF – Deze keer een nieuwe DAF CF FAG 290

Suez wederom gekozen voor DAFDit is ook de reden dat er wederom gekozen is voor DAF, vanwege het lage brandstofverbruik en de lage CO2 uitstoot. Het bedrijf Suez uit Leeuwarden heeft dan ook al een jarenlange ervaring met het merk DAF en de werkplaats in Leeuwarden, dus de keuze was niet heel erg moeilijk!

Wij wensen het bedrijf SUEZ (Sita) namens Bedrijfswagen Service Friesland veel veilige en economische kilometers toe!

Nieuwe DAF CF aan Suez afgeleverd door Bedrijfswagen Service Friesland