DAF CF FAD 410 voor Noppert Beton

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van deze prachtige vijf-assige DAF CF FAD 410 met Sensaxle aan Noppert beton in Sumar.

DAF CF FAD 410 voor Noppert Beton

Noppert Beton, al jaren een begrip!

Noppert Beton, een begrip in het maken van betonnen prefab-elementen voor de bouw en weg- en waterbouw. Hun handelen is gericht op perfecte kwaliteit en een grote mate van flexibiliteit, die zich vertaalt in een snelle levertijd van een grote diversiteit beton en betonproducten.

DAF CF FAD 410

Vijf-assige DAF CF FAD 410 Noppert BetonZo investeert Noppert Beton in nieuw materieel als deze 15 m3 Liebherr mixer, welke opgebouwd is door Mersken in Leek. De DAF voldoet aan de hoogste Euro 6 milieu eisen, welke ook weer bij het bedrijf Noppert Beton past.

De DAF CF FAD 10 x 4 Euro 6 is speciaal voor toepassingen binnen het bouwtransport. En door tal van slimme details voor maximale inzetbaarheid, lage operationele kosten en een toonaangevend gebruiksgemak. De CF FAD heeft een stoere uitstraling die het voertuig een geheel eigen gezicht geven.

Zo is de automatisch schakelende AS Tronic versnellingsbak voorzien van software speciaal voor off road werkzaamheden, voor uiterst zware omstandigheden. De bak schakelt daarbij sneller en de koppeling wordt sneller bediend. Dit is te bedienen via een schakelaar op het dashboard.

Optimaal gebruiksgemak

Mede door de krachtige 12,9 liter PACCAR MX-13-euro 6 motor is deze DAF zeer gebruiksvriendelijk en beschikt over een hoog chauffeurs comfort.

De DAF CF heeft een fraai dashboard met geïntegreerde Driver Performance Assistant, en ergonomisch geplaatste schakelaars. Waarbij een stuurwiel met geïntegreerde bedieningselementen.

Verder is de DAF CF FAD 410 voorzien van alle veiligheid opties om het voor de chauffeur zo veilig mogelijk te maken.

Noppert Beton mag gezien worden met een prachtige DAF CF als deze. Een stoere truck, welke sterk is in veelzijdigheid, een ware duizendpoot voor Noppert Beton!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Noppert Beton en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!