DAF CF bakwagen voor Rentex!

Afgelopen week gingen we op weg naar onze klant in Bolsward. Waar we wel een heel bijzondere DAF CF bakwagen combinatie hebben mogen afleveren. We mochten de sleutels overhandigen van deze prachtige nieuwe DAF CF 300 FA 4×2 bakwagen aan Rentex in Bolsward.

DAF CF bakwagen voor Rentex

Nieuwe DAF CF bakwagen

De nieuwe DAF CF 300 FA 4×2 bakwagen is uitgevoerd met een sterke PACCAR MX-11 motor. Daarnaast heeft de DAF CF 300 een geautomatiseerde TraXon 12 versnellingsbak. Met een MX-motorrem.

Cabine-exterieur DAF CF 300 FA

Het exterieur van de DAF CF 300 FA 4×2 bakwagen is een beauty om te zien. De gehele DAF-truck is een prachtig mooi geheel. Wat begint met de geweldige look van de Day Cab cabine welke geweldig aansluit op de laadbak. De DAF CF is af fabriek in de bedrijfskleuren van Rentex gespoten. Daarnaast is de speciale middenas aanhangwagen en de DAF opgebouwd door Carrosseriebouw IJntema Heerenveen. Hierdoor is het een prachtig geheel.

DAF Cf 300 FA voor Rentex

Cabine-interieur DAF CF 300

De decoratie cabine kleur van het interieur van de DAF CF bakwagen is Black Rock. Met een kleur afwerking in het mooie Dark Sand. Daarnaast is het interieur uitgevoerd met vele opties. Met een Luxury Air chauffeursstoel met armsteun, een handbediend aluminium dakluik, Automatische temperatuurregeling en airco. Ook is de DAF CF uiteraard voorzien van een Adaptieve Cruise Control met FCW en AEBS, en een Driver Performance Assistant voor de chauffeur. Een luxe cabine interieur waar iedere chauffeur zich in thuis voelt!

Veiligheid

Aan de veiligheid is natuurlijk ook gedacht. De DAF CF is voorzien van een Lane Departure Warning-systeem. Met daarnaast een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC). En tevens een achteruitrijsignalering voor de veiligheid van de omstanders.

De 4×2 bakwagen is voorzien van een achterwielophanging met Stabilink. Ook is de nieuwe CF voorzien van een Aslastbewaking. Door frequent lossen en laden onderweg kan de asdruk snel variëren. Met een Aslastbewaking wordt daarmee een te hoge druk op een van de assen voorkomen.

Onderhoudscontract DAF

Deze prachtige DAF CF bakwagen truck combinatie wordt ook door Bedrijfswagen Service Friesland van de nodige Service en Onderhoud voorzien. Aangezien we kortgeleden een reparatie onderhoudscontract hebben afgesloten met Rentex. Met dit onderhoudscontract kan Rentex voor deze DAF CF combinatie en het gehele wagenpark alle onderhoudskosten dekken voor service, onderhoud en reparatie.

Rentex – Taking care Together!

DAF combinatie voor Rentex

Een directieteam dat samen met de medewerkers ook anno 2021 het motto van het grootste familiebedrijf in de wasserij branche Rentex blijft uitdragen: Taking care together!

Stoere, elegante en veelzijdige DAF-truck combinatie

Aan dit prachtig mooie wagenpark wordt deze stoere, elegante en veelzijdige DAF-truck combinatie toegevoegd. Echt een plaatje, en een visitekaartje voor Rentex.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Rentex en de chauffeur veel succes en veilige kilometers!

Gerelateerde artikelen

DAF CF 300 FA bakwagen combinatie voor Rentex Bolsward