DAF CF bakwagen met kraan voor Sijperda Verhuur

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een prachtige DAF CF bakwagen met kraan aan Sijperda Verhuur. Het betreft een DAF CF 340 FA 4×2 bakwagen. Met Fassi autolaadkraan en een open platte laadbak. De Fassi autolaadkraan is in samenwerking met Yntema Carrosserie opgebouwd.

DAF CF bakwagen met Fassi autolaadkraan

De cabine is een dag cabine. Deze is gespoten in de nieuwe blauw witte look door van Blik SCA te Akkrum. De autolaadkraan is in overleg met de Jong IJmuiden en Sijperda in deze configuratie tot stand gekomen. Fassi autolaadkranen kan diverse uitvoeringen leveren. En naar wens van de klant een specifieke kraan gaan uitvoeren. Hierin is deze Fassi F255AC.2.26 XE-Dynamic voorzien van radio grafische afstand bediening. En daarnaast een speciale korte knik arm geschikt voor het hijsen van hoge lasten dichtbij het kopschot en zware lasten nabij het voertuig. IJntema Heerenveen heeft de uitvoering van de laadbak opbouw autolaadkraan en de gehele DAF opgebouwd naar wens van de klant. Een prachtige samenwerking van Bedrijfswagen Service Friesland B.V., De Jong IJmuiden en IJntema Heerenveen.

Fassi F255AC.2.26 XE-Dynamic voorzien van radio grafische afstand bediening. En daarnaast een speciale korte knik arm
Fassi F255AC.2.26 XE-Dynamic met een speciale korte knik arm

Cabine interieur DAF CF bakwagen

Met een vaste lage opstap kan de chauffeur met gemak het cabine interieur betreden. Waar hij op en top chauffeurscomfort ontdekt in de Luxury Air chauffeursstoel. Daarnaast ziet hij de warme interieur kleur Dark Sand. Met de Black Rock decoratie kleur. Ook bevindt in deze DAF CF bakwagen een Automatische temperatuurregeling en airco. Met een aluminium dakluik en Pollenfilter.

Communicatie en rijmanagement

Met het grote wagenpark van Sijperda Verhuur kan het DAF Connect niet ontbreken. Met DAF Connect heeft Sijperda Verhuur inzicht in de prestaties van zijn voertuigen en chauffeurs.

Ook geeft DAF Connect informatie over:

  • De actuele locatie.
  • Het brandstofverbruik en de gereden kilometers.
  • En de bezettingsgraad van de vloot

Daarnaast bezit de DAF CF 340 nog een Truck Phone met een luxe luidsprekersysteem en 6 luidsprekers. Een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS. En ook een Driver Performance Assistent om de chauffeur optimaal te laten presteren.

Veiligheid en beveiliging

Voor de veiligheid bezit de DAF CF met bakwagen over een Lane Departure Warning System. Een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC). En daarnaast bezit de DAF CF 340 over een achteruitrijsignalering voor de omstanders.

Aandrijflijn

Verder is de DAF CF bakwagen met kraan uitgevoerd met een MX-11 motor. Ook bezit de CF 340 een Automatische Traxon versnellingsbak. Met een handmatige bediening, Full versie, 12 versnellingen.

DAF CF bakwagen met Fassi autolaadkraan

Sijperda Verhuur heeft een schitterende DAF CF FA met kraan toegevoegd aan het wagenpark. Daarnaast een CF 340 waar Sijperda Verhuur mee gezien mag worden op het wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Sijperda Verhuur en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

DAF CF bakwagen met autolaadkraan voor Sijperda Verhuur