Nieuwe DAF CF 480 FTG 6×2 De Vlas Transport

Onlangs mocht Bedrijfswagen Service Friesland de sleutels overhandigen van de nieuwe DAF CF 480 FTG 6×2 Space Cab aan De Vlas Transport in Harlingen.

Nieuwe DAF CF 480 FTG 6x2 voor De Vlas Transport

Nieuwe DAF CF 480 FTG 6×2 Space Cab

De DAF CF 480 FTG 6×2 Space Cab heeft een zeer ruime cabine. Waarbij de cabine ophanging lucht geveerd is. De elektronisch geregelde luchtvering (ECAS) is volledig vernieuwd. Met een onovertroffen comfort. Het nieuwe systeem zorgt voor een uitstekende beheersing van de luchtdruk. Wat de best mogelijke voertuigstabiliteit garandeert. Met name bij het laden en lossen kan overbelasting van de assen worden voorkomen. Dankzij de ultra nauwkeurige meting en compensatie van schommelingen van de aslast. Met de nieuwe regeleenheid is DAF’s eersteklas ECAS-systeem uiterst gemakkelijk te bedienen. De chauffeur heeft de gemakkelijke bediening van een ECAS-afstandsbediening met uitgebreide functies.

Het dashboardpaneel van de nieuwe DAF CF 480 FTG 6×2 is afgewerkt in de kleur Dark Sand. Waarin prachtige decoratiepanelen met Black Rock. De CF is uitgevoerd met een MX-13 motor, 355 kW/483 pk. En een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen. Hiernaast is de CF uitgevoerd met een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS. Een standverwarming met restwarmtepomp en timer. Plus een automatische temperatuurregeling, met airco en pollen filter. Voor de veiligheid is hier een Lane Departure Warning-system en een MX Engine Brake aan toegevoegd.

Wij zijn trots dat De Vlas Transport Bedrijfswagen Service Friesland weer heeft gevonden. Waar door deze prachtige DAF CF 480 FTG 6×2 is toegevoegd aan het mooie wagenpark van de Vlas in Harlingen!

De Vlas Transport Harlingen

“De Vlas laadt wat per as gaat”

Met een wagenpark van ruim 50 auto’s staat in Harlingen een hypermoderne bedrijfsaccommodatie van De Vlas Transport. Nu alweer vier generaties de Vlas die de hier scepter zwaaien. Meegegroeid met de tijd qua logistiek, materiaal en automatisering. En nog steeds geldt de oude slogan!

Vervoer

Van stuks vervoer tot groepage. Van diepvriesvracht tot buitenmaat lading, en van diepladers tot Konvooi Exceptioneel. De Vlas transport staat ervoor. De thuisbasis is aan het Wad: Harlingen. De Vlas transport vervoerd nationaal en internationaal, en op de Waddeneilanden. De Vlas-trucks komt u overal tegen.

De DAF CF 480 FTG 6×2 is gespoten in de huiskleur van Van Swaay. De DAF CF 480 zal ingezet worden voor Van Swaay Duurzaam hout.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst De Vlas Transport en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Nieuwe DAF CF 480 FTG 6x2 voor De Vlas Transport