DAF CF 480 FAN 6×2 Wijnsma Container Transport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een DAF CF 480 FAN 6×2 Space Cab aan Wijnsma Container Transport in Metslawier. Voor Jan Wijnsma Transport is dit natuurlijk een mooie aanvulling op het prachtige wagenpark.

DAF CF 480 FAN 6x2 voorJan Wijnsma Transport

Deze prachtige CF – container auto is in de bedrijfskleuren gespoten door ESA Marum waar Jan Wijnsma bijzonder goede ervaring mee heeft. Mede door de prachtige kleurstelling is dit weer een pracht van een DAF. De rest van de opbouw van de DAF CF 480 is voor rekening van Bedrijfswagen Service Friesland. Het container systeem is op gebouwd door VDL te Hapert.

Cabine interieur

De kleurafwerking van het cabine interieur is exclusive af DAF. Dit is met een geheel luxe interieur met leren stoelen en stuurwiel. Hierna is de DAF CF 480 FAN nog naar Vaex special interieur gegaan om de details beter tot zijn recht te laten komen. Daarna is er aan de audio gedacht. En met het extra luxe luidsprekersysteem presteert deze een geweldige sound.

Aandrijflijn CF 480 FAN 6×2 Space Cab

De DAF CF 480 FAN 6×2 Space Cab is uitgevoerd met een PACCAR MX-13 motor met 355 kW/480 pk. En een Euro 6 uitlaatemissie. Met hiernaast een Automatische TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen en een handmatige bediening, Full-versie. Met een distributie PTO waardoor het werken met een container auto bijzonder vlot verloopt.

Wijnsma Container Transport

In november 2006 begon Jan Wijnsma met 1 auto voor zich zelf. Al snel groeide het bedrijf uit tot wat het nu is geworden.

Met 7 vrachtwagens en hun vaste groep werknemers verzorgen zij het vervoer van los gestort en gebaalde vrachten in de recycling branche door Nederland en Noord Duitsland.

Wijnsma Container Transport vervoeren dit in afzetcontainers, zeecontainers en schuifzeilentrailers

DAF CF 480

Wij zijn trots bij Bedrijfswagen Service Friesland dat wij deze prachtige DAF CF 480 FAN 6×2 mogen toevoegen aan het wagenpark van Wijnsma.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Wijnsma Container Transport en de chauffeur Sipko veel succes en veilige kilometers toe!

DAF CF 480 FAN 6x2 voor Wijnsma Container Transport