DAF CF 450 FTN 6×2 Ippel Dredging BV

Bedrijfswagen Service Friesland mocht dit keer naar Koudum om een prachtige DAF af te leveren. We mochten de sleutels overhandigen van een DAF CF 450 FTN 6×2 trekker aan Ippel Dredging BV in Koudum.

DAF CF  450 FTN 6x2 voor Ippel Dredging BV

DAF CF 450 FTN 6×2

De DAF CF 450 is voorzien van een mechanische cabineophanging. En hiernaast is gekozen voor een Sleeper Cab. Bedrijfswagen Service Friesland heeft op het cabine dak 2 zwaailampen en een lampenbeugel gemonteerd. En hierbij is de CF 450 voorzien van een Hydrauliek systeem voor het aansturen van zowel een kipper als een pompende tank trailer. De cabinekleur is de prachtige huiskleur van Ippel.

Cabine interieur

CF 450 FTN voor Ippel Dredging

De kleurafwerking van het cabine interieur is Dark Sand. Met de decoratie kleur Black Rock. De chauffeur mag in de cabine plaats nemen in een keurige Super Air chauffeursstoel. Met hier tegenover een Soft Grip zwart stuurwiel. Verder is de DAF CF 450 FTN 6×2 in het bezit van een Automatische Klimaatregeling. Het volledig nieuwe klimaatregelsysteem blinkt uit in comfort en gebruiksgemak. Het omvat one-touch ontwasemen, standventilatie. En een Standverwarming met Restwarmtepomp en timer.

Communicatie en rijmanagement

Voor het rijmanagement is een Universele Fleet Management Systeem connector ingebouwd. En voor de communicatie is een Truck Phone ingebouwd in de DAF CF 450 FTN 6×2 . Hiernaast is gekozen voor een Adaptive Cruise Control met FWS en AEBS en een Driver Performance Assistant.

En voor de veiligheid en beveiliging is gekozen voor een Lane Departure Warning System. Een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC), en een achteruitrijsignalering. Hiernaast is in de DAF CF 450 voor de beveiliging gekozen voor een basis motorstartblokkering.

Aandrijflijn

CF 450 FTN 6x2 Ippel Dredging BV

De DAF CF 450 FTN 6×2 is uitgevoerd met een PACCAR MX-11 motor. Met een Automatische TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen en handbediening, Full-versie. En met een achterasverhouding van 2,38. Voor een nog lager verbruik, lagere uitstoot en lagere bedrijfskosten is gekozen voor Eco Performance Mode. De Eco Performance Mode staat garant voor een optimale balans tussen uitstekende motorprestaties en een laag brandstofverbruik. Is voor u brandstofefficiency de hoogste prioriteit, is Eco Fuel Mode de beste optie. Waarbij er bij lagere toerentallen van versnelling gewisseld wordt.

Ippel Dredging

Ippel Dredging is een veelzijdig waterbouwbedrijf gevestigd in Koudum. Het is een aannemersbedrijf in de G.W.W en is grotendeels actief op het gebied van baggerwerk. Waarin zij u de volgende diensten aanbieden
in Nederland en buitenland.:

  • Onderhoud baggerwerk
  • Milieutechnisch baggerwerk
  • Kleinschalig baggerwerk
  • ontwateren en scheiden van baggerspecie

Ippel Dredging is gecertificeerd conform NEN-ISO 9001-2008. Ippel Dredging kent haar kwaliteiten en zal in elk project tot het uiterste gaan. Daarom neemt Ippel Dredging om deze reden complexe projecten aan. Projecten waarin de kwaliteit in elke schakel gegarandeerd moet zijn. Voor zowel u als opdrachtgever als voor Ippel Dredging.

Goede instructies & strakke richtlijnen

Goede instructies, strakke richtlijnen en een alerte werkhouding vormen de pijlers onder het veiligheidsbeleid van Ippel Dredging. Een gecertificeerd beleid, conform VCA** 2008/5.1, dat zorgvuldig wordt nageleefd

waterwerken en baggerwerken middels verschillende baggertechnieken

De hoofdactiviteiten van Ippel Dredging richten zich vooral op waterwerken en baggerwerken middels verschillende baggertechnieken. Hun flexibele en actieve opstelling stelt Ippel Dredging in staat om in te spelen op veranderingen in de markt van waterbodems en milieubeleid van overheden.

Maatwerk in een tijd van complexe milieu wetgeving

Naast het reguliere onderhoudsbaggerwerk biedt ons bedrijf maatwerk in een tijd van complexe milieu wetgeving en richt zich daarbij op het ontwikkelen van nieuwe innovatieve baggertechnieken.

Bedrijfswagen Service Friesland is trots deze prachtige DAF CF 450 FTN 6×2 te mogen afleveren aan dit mooie bedrijf!

Bedrijfswagen Service Friesland feliciteert Ippel Dredging met deze DAF CF 450. En wenst Ippel Dredging veel succes en veilige kilometers toe!

DAF CF 450 FTN 6x2 voor Ippel Dredging BV