DAF CF 450 FAQ 8×2 Postma Gauw

Onze volgende klant Postma Gauw en Bedrijfswagen Service Friesland kennen elkaar al heel wat jaren. In 2016 maakten we eerder een rit naar Postma Gauw, alleen toen kreeg Postma een prijs uitgereikt omdat hij met zijn DAF CF de Mooiste truck van het jaar 2016 was geworden. Wat waren ze trots! Opnieuw maakten we wederom een rit naar Postma Gauw, nu werd deze DAF CF 450 FAQ 8×2 container voertuig afgeleverd aan Postma. Waar wij zeker van weten dat Postma Gauw hier net zo trots op is!

DAF CF 450 FAQ 8x2 container voertuig voor Postma Gauw

Eens in een DAF CF gereden en je rijdt weer in een DAF CF. En natuurlijk zijn er nieuwigheden, waarmee je samen met de DAF Driver training je snel mee thuis voelt. Waarvan wij nu een rondleiding in de nieuwe DAF CF 450 container voertuig gaan geven. Gaat u mee in de truck van Postma Gauw?

DAF CF 450 FAQ 8×2 container voertuig

De DAF CF 450 FAQ 8×2 heeft een mechanische cabineophanging en is uitgevoerd met een zeer ruime Space Cab inclusief 2 skylights. Op het cabine dak zijn twee zwaailampen gebouwd en een lampenbeugel met 5 lampen. Hiernaast zijn nog 7 ledwerklampen opgebouwd.

De cabine is gespoten in de bedrijfskleur. Voor het dashboard is de kleur Dark Sand gekozen. En Rustica is de decoratie van het cabine-interieur geworden. De nieuwe DAF CF 450 FAQ 8×2 heeft een zwart Soft grip-stuurwiel en een Xtra Leather Air chauffeursstoel en bijrijdersstoel. De CF is uitgevoerd met een automatische temperatuurregeling en Airco. Hiernaast heeft de CF 450 een standverwarming met restwarmtepomp en timer. Hiernaast is gekozen voor een elektrisch bedienbaar dakluik.

Communicatie en rijmanagement

Een Truck Phone mag in deze rijk uitgeruste truck niet ontbreken. Hiernaast is de DAF CF 450 FAQ uitgevoerd met een Adaptive Cruise Control (ACC) en FCW. En de Driver Performance Assistant geeft tips voor het zuinig rijden.

De uitrusting van de DAF CF 450 FAQ 8×2 biedt de chauffeur een eersteklas omgeving waarin hij zich thuis voelt en veilig! Het Lane Departure Warning System (LDWS) is bedoeld om ongelukken door onbedoelde wisselingen van rijstroken of het verlaten van de rijbaan te voorkomen. Door de chauffeur te waarschuwen wanneer hij de over de belijning aan een van beide zijden van de rijstrook dreigt te rijden. Waarbij de achteruitrijsignalering zowel veiligheid biedt voor de chauffeur en zijn omgeving.

Aandrijflijn & Opbouw

Als aandrijflijn is de DAF CF 450 FAQ 8×2 voorzien van een MX-11 motor. Met een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak wordt de 8×2 Bakwagen voortgedreven met 12 versnellingen. De truck is voorzien van een kabel containerinstallatie welke opgebouwd is door Krijgsheld. Hiermee is het voertuig flexibel inzetbaar. De opgebouwde luchtcompressor maakt het mogelijk om het veevoer bij de boer in de silo te blazen. Al met al een prachtige machine waar de familie Postma trots op mag zijn!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Postma Gauw en de chauffeur Abe Postma veel succes en veilige kilometers toe!


DAF-CF-450-FAQ-8x2-container-voertuig-voor-Postma-Gauw