DAF CF 450 8×4 voor Hoekstra Flowers Leanbedriuw

Het slogan bij Bedrijfswagen Service Friesland is altijd dat iedere afgeleverde DAF voor ons bijzonder is! Deze DAF-truck is één van de nieuwste DAF-trucks, En is voor Hoekstra Flowers op maat gemaakt. Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van deze prachtige DAF CF 450 8×4 aan Hoekstra Flowers Leanbedriuw! Welke is uitgevoerd met een Luxury Air chauffeursstoel met een luxe cabine interieur. De krachtige MX-11 motor met 450 pk inclusief motor PTO zorgt samen met het 30 tons haakarmsysteem voor een DAF CF welke voor diverse doeleinden kan worden ingezet.

DAF CF 450 8x4 voor Hoekstra Flowers Leanbedriuw

DAF CF 450 8×4 op maat gemaakt

De cabine van de CF 450 is gespoten in een mooie donkerblauwe bedrijfskleur van Hoekstra. En uitgevoerd in een Day Cab cabine. Met op het cabinedak 4 werklampen in LED-uitvoering, 2 zwaailampen en 2 luchthoorns.

Cabine interieur

De kleurafwerking van het cabine interieur is Dark Sand. En daarnaast is de DAF CF voorzien van een Automatische temperatuurregeling en Airco.

Voor de communicatie is een Truck Phone toegepast. Samen met een 27 mc. Daarnaast is de CF 450 voorzien van een Cruise Control en een Driver Performance assistent.

Eco Performance DAF CF 450 8×4

DAF CF 450 8x4 voor Hoekstra Flowers sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Voor een nog lager verbruik, lagere uitstoot en lagere bedrijfskosten is de DAF CF 450 8×4 in het bezit van een Eco performance. De Eco Performance Mode staat garant voor een optimale balans tussen uitstekende motorprestaties en een laag brandstofverbruik. Wanneer brandstofefficiency de hoogste prioriteit heeft, waarbij er bij lagere toerentallen van versnelling gewisseld wordt.

Hoekstra Flowers Leanbedriuw

Hoekstra Flowers Leanbedriuw is gevestigd in Tytsjerk. Waar zij al jaren bekend staan om het leveren van kwaliteit, een goede service. Gekoppeld aan de bekende Friese, nuchtere werkwijze. Hoekstra Flowers is aangesloten bij Cumela Nederland, de brancheorganisatie voor specialisten in groen, grond en infra, en is VCA* gecertificeerd. Mestdorkel.nl is een onderdeel van Hoekstra Flowers, gespecialiseerd in het mixen van mest met behulp van een mestdorkel.

De DAF CF 450 8×4 is een bijzonder mooie DAF CF te noemen. Welke perfect past bij Hoekstra Flowers Leanbedriuw!

Bedrijfswagen Service Friesland feliciteert Hoekstra Flowers Leanbedriuw maar wat graag. En wij wensen Douwe Hoekstra en de chauffeur veel succes en veilige kilometer toe!

Gerelateerde artikelen

DAF CF 450 8x4 bakwagen voor Hoekstra Flowers Leanbedriuw