DAF CF 450 2021 voor Postma diervoeders!

DAF CF 450 2021 voor Postma diervoeders

Bedrijfswagen Service Friesland mocht ook in 2021 weer een nieuwe DAF trekker afleveren bij Postma Diervoeders in Gauw. Het betreft een nieuwe DAF CF 450 4×2. Postma en BSF kennen elkaar al geruim wat jaren, waardoor je door de jaren heen een vertrouwensband opbouwt. Een echte DAF CF fan is Postma zeker! De DAF CF, een veelzijdige truck met veel chauffeurscomfort welke wij ook al een aantal keren eerder mochten afleveren. Dit bevalt Postma zo goed, dat we nu ook deze schitterende nieuwe DAF CF 450 4×2 in 2021 mogen afleveren!

Nieuwe DAF CF 450 2021 exterieur

Nieuwe DAF CF 450 2021 voor Postma diervoeders

De cabineversie is uitgevoerd met een ruime Space Cab. Met een lucht geveerde cabineophanging en een vaste cabineopstap. Daarnaast zijn er duidelijk verlichte Skylights opgebouwd en Fenders met Sideskirts. De cabine is gespoten in de prachtige bedrijfskleur van Postma Diervoeders. Welke in de wijde omgeving bekend staat bij de veehouderijen, de paardenfokkers en de gezinnen welke een huisdier hebben.

Interieur nieuwe DAF CF

De kleurafwerking van het cabine interieur is uitgevoerd met Exclusive. Waarnaast de decoratie kleuren in Rustica. De chauffeur mag plaats nemen in een Extra Leather Air chauffeursstoel. En zo kan ook de bijrijder plaats nemen in een Extra Leather Air stoel. Verder bezit de nieuwe DAF CF 450 een luxe dashboard met alle benodigde knoppen en accessoires rondom de chauffeur. Waardoor de DAF CF een optimaal chauffeurscomfort biedt. Daarnaast bezit de nieuwe DAF CF 450 4×2 een Standverwarming met Restwarmtepomp en timer. En een Pollenfilter.

Communicatie en rijmanagement

DAF CF 450 2021 voor Postma diervoeders!

Voor het optimaal functioneren van het wagenpark van Postma Diervoeders. Bezit de nieuwe DAF CF 450 4×2 een Fleet Management Systeem Connector met het DAF Connect. Zo kan de planning maximaal de vrachtwagens volgen in waar de chauffeur zich bevindt. Zodat de planning van het wagenpark soepel verloopt! Ook bezit de DAF CF een Truck Phone met een luxe luidsprekerssysteem met 6 luidsprekers. Waarnaast de chauffeur handig gebruik kan maken van de Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS-3. En hiernaast een Driver Performance Assistent zodat de chauffeur ook optimaal kan presteren.

Al met al is de nieuwe DAF CF 450 4×2 met een krachtige MX-11 motor een waar visitekaartje op het wegennet voor Postma Diervoeders in Gauw!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Postma Diervoeders en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen van afgeleverde DAF trucks

DAF CF 450 2021 voor Postma diervoeders