DAF CF voor Lootsma

Lootsma Tanktransport eerste DAF uit een serie van vier

Vandaag kreeg Lootsma de sleutels overhandigd van de eerste DAF uit een serie van vier. Het is een DAF CF 440 FT Space Cab, wederom speciaal op maat gemaakt, zoals Lootsma van Bedrijfswagen Service Friesland gewend is.

daf cf 440 ft space cab voor Lootsma Tanktransport & Tankcleaning

De zelfde raakvlakken

Vorig jaar mocht Bedrijfswagen Service Friesland al 4 maal een DAF CF afleveren aan Lootsma in Bolsward, en dit is vast omdat Hiele, Oene en Sjaak met de zelfde klantgerichte instelling werken als Heine, Anne en Rinze. Alle 2 bedrijven hebben passie voor het vak, een grote klantbetrokkenheid en korte lijnen, waardoor klanten snel de juiste persoon aan lijn krijgen, en staan we 24/7 voor u klaar. Door deze raakvlakken vindt je elkaar als bedrijf al gauw!

Cocf 440 ft space cab afgeleverd door Bedrijfswagen Service Freisland aan Lootsma Tanktransport & Tankcleaningmfort voor een week van huis – DAF CF 440 FT Space Cab

Gemakkelijk in- en uitstappen is belangrijk bij een truck in deze klasse. Praktisch is de lage cabinevloer van slecht 1,18 m bij deze uitvoering met de Paccar MX-11-motor. Daardoor kan volstaan worden met twee of drie opstaptreden. De DAF CF heeft een riante ruime slaapcabine en een ultra-ruime Space Cab, waardoor we gerust kunnen zeggen dat de DAF alle comfort heeft voor een week van huis. In het tanktransport is het eigen gewicht erg belangrijk en ook daar vormt de DAF CF de ideale oplossing. Vooral met de MX-11 krachtbron met 440 pk is DAF in staat een bijzonder licht voertuig te bouwen. Dat resulteert in een hoog netto laadvermogen en daarbij telt voor Lootsma Tanktransport iedere kilo.

DAF Transport Efficiency

De DAF CF 440 trekker is gespecificeerd met het DAF Transport Efficiency pakket. Dat betekent dat de truck voorzien is van een geoptimaliseerde aandrijflijn voor een nog lager brandstofverbruik. Verder zijn er lagere operationele kosten en wordt het milieu ontzien door deze uiterst efficiënte truck.

Zicht

Veiligheid begint met goed zicht. De cabine van de CF heeft het grootste glasoppervlak in zijn klasse. Ook de lage positie van de cabine draagt bij aan een perfect overzicht, net als de zorgvuldig geplaatste spiegels. De chauffeur kan tussen de spiegels en de A-stijl van de cabine doorkijken en zelfs tussen de spiegels onderling. Ook veiligheid zit in de details.

De DAF truck is verder uitgerust met de nieuwste veiligheid systemen waaronder Actieve Cruise Control, DAF Predictive Cruise Control en de Driver Performance Assistant. Verder zijn de trucks uitgevoerd met het Collision Warning en de noodrem assistent.

Nieuwe DAF CF 440 voor Lootsma Tanktransport & Tankcleaning Bolsward

Comfort

De ruime Space Cab cabine is bij Lootsma standaard bijzonder compleet uitgerust. Zo is de truck voorzien van een tweede bed, een koelkast, magnetron en een luxe chauffeursstoel. Airconditioning en een prima audio installatie behoren uiteraard ook tot de comfort voorzieningen. Voor het oog, maar ook voor beter zicht tijdens de donkere periodes in het jaar zijn de CF Space Cab cabines uitgerust met de geintegreerde Sky Lights in het dak. Drie oranje toplampjes, glanzende aluminium lichtgewicht wielen en de bijzonder frisse en originele Lootsma huisstijl maken het plaatje helemaal af,

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Lootsma tanktransport en de chauffeurs veel succes en veilige kilometers toe met deze mooie DAF CF!

Eerste DAF uit een serie van vier afleverd aan Lootsma tanktransport & tankcleaning