DAF CF 430 6×2 voor Jonkman Transporten

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een DAF CF 430 6×2 aan Jonkman Transporten in Haskerhorne. Bij aankomst in Haskerhorne zagen wij een trotse familie Jonkman toen wij de DAF CF 430 hadden geparkeerd bij het transportbedrijf. Het is mooi een familie zo trots te zien. Dit doet ons met het gehele team van Bedrijfswagen Service Friesland ook goed!

Bedrijfswagen Service Friesland overhandigt de sleutels van de DAF CF 430 6x2 aan de familie Jonkman

DAF CF 430 6×2 Cabine exterieur

De DAF CF 430 is uitgevoerd met een cabine-ophanging luchtgeveerd en hierop zit een ruime Space Cab. Op het cabine-dak zijn 2 lange luchthoorns geplaatst met 2 zwaailampen en flitsers. En hiernaast zijn in de grill twee flitsers gebouwd welke worden aangestuurd met 3 schakelaars. Daarnaast is de DAF CF opgebouwd met een Palfinger kraan door Rondaan uit Berlikum. Als laatste is het cabine exterieur gespoten in de bedrijfskleuren van Jonkman Transporten.

Cabine interieur

De kleurafwerking van het cabine interieur van de DAF CF 430 6×2 is in de kleur Dark Sand. Met de decoratie kleur van het cabine-interieur in Black Rock. Warme interieur kleuren waarin de chauffeur zich thuis zal voelen. Daarnaast mag de chauffeur plaats nemen in een Luxury Air chauffeursstoel. Met voor hem een zwart Soft grip-stuurwiel.

Het cabine interieur van de DAF CF 430 6x2

Niet alleen bezit de CF 430 een Automatische temperatuurregeling en Airco. Maar ook een Standverwarming met Restwarmtepomp en Timer. Daarnaast kan de chauffeur met gemak gebruik maken van een elektrisch bedienbaar aluminium dakluik.

Communicatie en rijmanagement

In de CF 430 6×2 is een Fleet Management Systeem Connector gebouwd. Met voor de communicatie een Truck Phone. En daarnaast een 27 MC, een luidsprekersysteem en 2 luidsprekers. Verder bezit de CF een Adaptive Cruise Controle met FCW en AEBS, en een Driver Performance Assistent. De Driver Performance Assistent (DPA) is een interactief programma waarmee de chauffeur wordt getraind om de meest kostenefficiënte rijstijl te bereiken.

Veiligheid en beveiliging

Voor de veiligheid van de chauffeur is de DAF CF 430 6×2 in het bezit van een Lane Departure Warning System en een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC). Met voor de omstanders een Achteruitrijsignalering.

Aandrijflijn DAF CF 430 6×2

De DAF CF 430 is uitgevoerd met een PACCAR MX-13 motor. Met daarnaast een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen, en handmatige bediening Full-versie. Daarnaast heeft de CF een achterasverhouding van 2,38. En een Eco brandstof met daarnaast Standaard Transport Full-Versie.

De DAF CF 430 is uitgevoerd met een PACCAR MX-13 motor

Jonkman Transporten

Al ruim 50 jaar is Jonkman Transporten actief in transport. Jonkman is met zijn transportbedrijf gevestigd in Haskerhorne, een mooi dorp in Friesland. In algemene zin vervoeren zij alles wat u wilt laten transporteren. Jonkman vervoert zowel in bulk als in stukgoed. Het werkgebied waarin Jonkman Transporten voornamelijk rijden is West-Europa.

De trucks van Jonkman Transporten komt u tegen in zowel de Benelux als in Duitsland, daarnaast in Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk. Ga voor meer informatie naar de website van Jonkman Transporten

Al met al is de DAF CF 430 6×2 een zeer mooie truck geworden. Waardoor wij bij Bedrijfswagen Service Friesland trots zijn dat wij deze nieuwe DAF CF mogen toevoegen aan het mooie wagenpark van Jonkman Transporten.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Jonkman Transporten en de chauffeur veel succes en veilige kilometers!

U kunt alle informatie over de nieuwe DAF CF vinden op deze pagina!

Voor een ieder een afgeleverde DAF truck op maat
DAF CF 430 6x2 met Paflinger kraan voor Jonkman Transporten