DAF CF 410 voor Rentex

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een DAF CF 410 aan Rentex in Bolsward. Het voertuig zal worden ingezet bij de Blinde in Heerenveen. De 410 pk sterke DAF CF trekker is uitgerust met een PACCAR MX-11 motor. Met daarnaast een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen. Deze hebben ook minder wrijvingsverliezen en schakelen snel en ongemerkt op. De lage instap is mede ook de reden waarom de keuze is gevallen op de New CF. De DAF CF 410 biedt de best mogelijke oplossingen voor Rentex en de chauffeurs.

DAF CF 410 voor Rentex
DAF CF 410 voor Rentex

DAF CF 410

Daarnaast biedt de nieuwe DAF CF het laagste brandstofverbruik in zijn klasse. Door een hoger koppel bij lagere toerentallen. Gecombineerd met geoptimaliseerde aandrijflijnen en zeer efficiënte achterassen. Geavanceerde elektronica en aerodynamische verbeteringen resulteren in een tot 7% lager brandstofverbruik op lange ritten. Brandstofbesparingen die Rentex helpen de operationele kosten te verlagen.

Hogere laadvermogens

Naast dat de DAF CF een laag brandstofverbruik heeft. Is de DAF CF 410 trekker erg licht van gewicht. Hierdoor zijn hogere laadvermogens mogelijk die bijdragen aan de opbrengst. Het nieuwe Emission Aftertreatment Systeem (EAS) voor de nabehandeling van uitlaatgassen levert 50 kg gewichtsbesparing op. Daarnaast dragen de geoptimaliseerde motoren en aanpassingen aan het chassis bij aan een verdere vermindering van het eigen gewicht. De nieuwe DAF trekker kan meer lading vervoeren, wat van grote waarde is voor Rentex waarbij elke kilogram telt.

De meest veelzijdige en stijlvolle truck

Het nieuwe exterieur en het nieuwe interieurontwerp maken de CF FT Space Cab een aantrekkelijke, comfortabele en plezierige truck om mee te rijden. De duidelijk en intuïtieve indeling van het dashboard zorgt ook voor een optimaal gebruiksgemak. Waarbij de schakelaars zijn aangepast aan de inzet van de truck en voorkeur van de chauffeur.

In het dashboard van de nieuwe DAF trekker zitten allerlei opties welke de veiligheid voor mens en machine bewaken. En daar waar nodig ondersteunen en ingrijpen.

De volgende systemen hebben hier betrekking op;

  • ACC, Adaptieve Cruise Control
  • LDW, Lane Departure Warning
  • AEBS

Ook door het gekozen uiterlijk heeft het dashboard een strakke en ultramoderne uitstraling.

We kunnen daarom ook met een gerust hart zeggen dat Rentex een pracht van een truck heeft aangeschaft! Een ware verrijking voor het wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Rentex, de Blinde en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

DAF CF 300 FA 4×2 Day Cab voor Rentex

DAF CF 410 FT Space Cab voor Rentex