DAF CF 410 voor Rentex Floron

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een DAF CF 410 aan Rentex Floron in Bolsward. Het voertuig zal worden ingezet bij de Blinde in Heerenveen. De 410 pk sterke DAF CF trekker is uitgerust met een PACCAR MX-11 motor. Met een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen. Deze hebben minder wrijvingsverliezen, schakelen snel en ongemerkt op. De lage instap is mede de reden waarom de keuze is gevallen op de New CF. De DAF CF 410 biedt de best mogelijke oplossingen voor Rentex Floron en de chauffeurs.

DAF CF 410 voor Rentex Floron

DAF CF 410 FT Space Cab

Hiernaast biedt de nieuwe DAF CF het laagste brandstofverbruik in zijn klasse. Door een hoger koppel bij lagere toerentallen. Gecombineerd met geoptimaliseerde aandrijflijnen en zeer efficiënte achterassen. Geavanceerde elektronica en aerodynamische verbeteringen resulteren in een tot 7% lager brandstofverbruik op lange ritten. Brandstofbesparingen die Rentex Floron helpen de operationele kosten te verlagen.

Hogere laadvermogens

Naast dat de DAF CF een laag brandstofverbruik heeft is de DAF CF 410 trekker erg licht van gewicht. Hierdoor zijn hogere laadvermogens mogelijk die bijdragen aan het rendement. Het nieuwe Emission Aftertreatment Systeem (EAS) voor de nabehandeling van uitlaatgassen levert 50 kg gewichtsbesparing op. Hiernaast de geoptimaliseerde motoren en aanpassingen aan het chassis dragen bij aan een verdere reductie van het eigen gewicht. De nieuwe DAF CF 410 kan meer lading vervoeren, wat van grote waarde is voor Rentex Floron, waarbij elke kilogram telt.

DAF CF De meest veelzijdige en stijlvolle truck

Het nieuwe exterieur en het nieuwe interieurontwerp maken de DAF CF FT Space Cab een aantrekkelijke, comfortabele en plezierige truck om mee te rijden. De duidelijk en intuïtieve indeling van het dashboard zorgt voor een optimaal gebruiksgemak. Waarbij de schakelaars zijn aangepast aan de inzet van de truck en voorkeur van de chauffeur. In het dashboard van de new DAF CF 410 zitten allerlei opties welke de veiligheid voor mens en machine bewaken. En daar waar nodig ondersteunen en ingrijpen. De volgende systemen hebben hier betrekking op; ACC, adaptieve cruise control, LDW, Lane departure warning en AEBS! Door het gekozen uiterlijk heeft het dashboard een strakke en ultramoderne uitstraling.

We kunnen met een gerust hart zeggen dat Rentex Floron een pracht van een truck heeft aangeschaft!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Rentex Floron, de Blinde en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

DAF CF 300 FA 4×2 Day Cab voor Rentex Floron

DAF CF 410 FT Space Cab voor Rentex Floron