DAF CF 410 FAN 6×2 Sijperda Verhuur

Bedrijfswagen Service Friesland mag de volgende DAF-truck overhandigen aan Sijperda Verhuur. Het betreft een DAF CF 410 FAN 6×2 bakwagen met Fassi autolaadkraan. De open laadbak en Fassi autolaadkraan werden opgebouwd door Fassi dealer De Jong IJmuiden en Elcar Carrosserieën.

Directeur P Bijkerk overhandigt de sleutels van de DAF CF 410 FAN 6x2 aan chauffeur Arjen Meijerhof

Directeur P Bijkerk overhandigt de sleutels van de DAF CF 410 FAN 6×2 aan chauffeur Arjen Meijerhof

DAF CF 410 FAN 6×2 met Fassi autolaadkraan

De DAF CF 410 is voorzien van een Daycab. Waarin een MX-11 motor met 300 K/W en 408 pk Euro 6 met een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen. Met voorop het duidelijke mooie logo wat wij van Sijperda gewend zijn.

Cabine interieur en veiligheid

De cabine interieur kleur is Black Rock met Dark Sand. Waarin het interieur is voorzien van een Luxury Air chauffeursstoel. Een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS. Een automatische temperatuurregeling (ATC). Een Driver Performance Assistant (DPA). DPA is een interactief programma dat de chauffeur ondersteunt bij het bereiken van de meest zuinige rijstijl. En een Lane Departure Warning-systeem voor de veiligheid van de chauffeur. Verder bezit de DAF CF 410 FAN 6×2 de meest luxe opties voor communicatie en rijmanagement.

Nieuwste elektro-hydraulische gestuurde naloopas

De nieuwe DAF CF 410 FAN 6×2 bakwagen bezit de nieuwste elektro-hydraulische gestuurde naloopas. De nieuwe naloopas kenmerkt zich door een volledig nieuw ontwikkeld EHS-stuursysteem (Electric Hydraulic Steering). Dat is 30 kilo lichter voor extra laadvermogen. Daar naast is de besturing nog preciezer. Omdat de EHS op basis van de snelheid én de wielbasis continu de optimale stuurhoek van de wielen van de achterste as bepaalt. Dat voordeel komt vooral tot zijn recht bij het rijden in stedelijke gebieden en bij manoeuvreren.

DAF CF 410 FAN 6x2 bakwagen met Fassi autolaadkraan voor Sijperda Verhuur

Door dat wrijvingsverliezen zijn geminimaliseerd. Omdat de stuurpomp alleen maar actief is als er gestuurd wordt. Wordt er een extra brandstofbesparing van 1% gerealiseerd. Bij snelheden boven de 40 kilometer per uur, fixeert de as zich in de middenpositie. Dat garandeert maximale voertuigstabiliteit en voorgroot de brandstofefficiency. Verder telt de nieuwe stuurinrichting aanmerkelijk minder onderdelen. Dat komt de robuustheid en de betrouwbaarheid van het systeem ten goede.

DAF CF 410 FAN 6×2 bakwagen perfect voor opbouw!

De DAF CF 410 FAN 6×2 bakwagen heeft belangrijke vernieuwingen aan het chassis voor een ongekende opbouwvriendelijkheid van de bakwagen. Daarbij spelen nieuwe Body Attachment Modules (BAM) een belangrijke rol. Voor een snelle plaatsing van een open laadbak met zware Fassi autolaadkraan.

Sijperda Verhuur

Sijperda Verhuur B.V. is gevestigd in Drachten, Emmeloord, Franeker, Groningen, Heerenveen, Leeuwarden, Schagen, Sneek en Stadskanaal. Daar door zijn zij in staat om u snel en efficiënt van dienst te zijn.

Sijperda verhuurt van aggregaten tot hoogwerkers. En van pontons tot meetinstrumenten. Voor bijna elke klus kunt u bij Sijperda Verhuur terecht voor het juiste materieel. Daar voor bieden zij u jonge en goed onderhouden machines. En gereedschappen van de beste kwaliteit.

Sijperda Verhuur is snel, servicegericht en heeft 24/7 storingsdienst. Echt een bedrijf waar u van op aan kunt!

DAF CF 410 FAN 6×2 bakwagen

Aan het grote wagenpark van Sijperda Verhuur wordt nu deze nieuwe DAF CF 410 FAN 6×2 bakwagen met open laadbak en Fassi autolaadkraan toegevoegd. Een waar visitekaartje voor het Nederlandse wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Sijperda en de chauffeur Arjen Meijerhof veel succes en veilige kilometers toe!

Nog een prachtige eerder afgeleverde DAF CF aan Sijperda Verhuur