DAF CF 410 Euro 6 voor Bultena Verhuur BV

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een DAF CF 410 Euro 6 aan Bultena Verhuur BV. De mooie veelzijdige DAF CF 410 FT is een 4×2 trekker, en is hierdoor breed inzetbaar.

DAF CF 410 Euro 6 Exterieur

Hiernaast is de DAF CF is uitgevoerd met een mechanische cabine ophanging en hierop een ruime Space Cab. Deze DAF CF 410 Euro 6 heeft een vaste opstap cabine. En heeft hierop Halogeen koplampen met verstelinrichting. Een lichtbundel met rechtsverkeer koplampen. LED dag verlichting met mistlampen en Skylights. En hiernaast bezit de DAF CF 410 FT een frontspiegel. En aerodynamische Fenders en Sideskirts. De cabine is in de bedrijfskleuren van Bultena Verhuur BV

Cabine interieur van de DAF CF 410

We gaan van het exterieur naar het interieur waarin de kleurafwerking van het cabine interieur de warme kleur Dark Sand heeft. En hierbij de decoratiekleur Black Rock. De chauffeur mag plaats nemen in een Luxury Air chauffeursstoel. Met recht tegenover hem een zwart Soft Grip stuurwiel. Hiernaast bezit de DAF CF 410 FT een Automatische temperatuurregeling met Airco. En een Standverwarming met Restwarmtepomp en timer. Het aluminium dakluik is handbewogen, en bezit een pollenfilter.

Communicatie en rijmanagement

DAF CF voor Bultena Verhuur BV

Communicatie en een goed rijmanagement is enorm belangrijk in vele opzichten. Voor het rijmanagement is een Universeel Fleet Management Systeem Connector ingebouwd. En voor de communicatie is een Truck Phone met een Luxe luidsprekersysteem geplaatst. Hiernaast is een Adaptive Cruise Controle met FCW en AEBS en hierbij een Driver Performance system.

Veiligheid en beveiliging

Voor de veiligheid is in de DAF CF 410 FT een Lane Departure Warning System geplaatst. Met hierbij een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC) en een achteruitrijsignalering. Plus voor de beveiliging een SCM-alarmsysteem.

Aandrijflijn

De DAF CF 410 Euro 6 is uitgevoerd met een PACCAR MX-11 motor. En een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met hierbij 12 versnellingen, en handbediening Full-versie.

De DAF CF 410 is een stoere veelzijdige truck welke gezien mag worden op het Nederlandse wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Bultena Verhuur BV en de chauffeur veel veilige kilometers en veel succes!

DAF CF 410 FT voor Bultena Verhuur BV