DAF CF 410 4×2 Space Cab voor Rentex

Rentex kiest wederom voor de DAF CF 410 4×2!

DAF CF 410 FT 4x2 Space Cab voor Rentex

Bedrijfswagen Service Friesland mocht wederom de sleutels overhandigen van een nieuwe DAF CF 410 4×2 aan Rentex in Bolsward. De DAF CF 410 FT 4×2 Space Cab heeft nog de steeds de ideale lage instap in de cabine. Wat voor de chauffeurs gewoon optimaal werkt! Hierbij zit natuurlijk ook de gedachte dat de lage instap ergonomisch gezien ook de beste keuze is voor de chauffeurs. De chauffeurs welke dag in dag uit vele kilometers moeten rijden, waar ook het beste chauffeurscomfort voor moet zijn. Daarnaast biedt de DAF CF het laagste brandstofverbruik in zijn klasse. Een hoger koppel bij lagere toerentallen, gecombineerd met geoptimaliseerde aandrijflijnen en zeer efficiënte achterassen. Waardoor de keuze voor Rentex niet moeilijk was om weer voor een DAF CF 410 te kiezen!

Cabine exterieur DAF CF 410 4×2

De DAF CF 410 4×2 is de lichtste vrachtwagen in zijn klasse. Hierdoor zijn hogere laadvermogens mogelijk die bijdragen aan het rendement. Een zeer efficiënt en ultra-compact systeem voor de nabehandeling van uitlaatgassen (Emission After treatment System, EAS) levert 50 kg gewichtsbesparing op. Ook de geoptimaliseerde motoren en aanpassingen aan het chassis dragen bij aan een verdere vermindering van het eigengewicht. Waardoor de DAF CF meer lading kan vervoeren. Wat van grote waarde is in toepassingen van distributie, waarbij elke kilogram telt. Zo ook bij Rentex!

DAF CF 410 FT 4x2 Space Cab voor Rentex

De DAF CF 410 heeft een mechanische cabineophanging met een ruime Space Cab. En samen met de Aerodynamische Fenders en Side-skirts is de DAF CF 410 4×2 een plaatje om te zien! De cabine is gespoten in de bedrijfskleuren van Rentex. Waarbij boven de zwarte grille en op de Space Cab het mooie logo van Rentex duidelijk zichtbaar is.

Cabine interieur DAF CF 410 4×2

De DAF CF 410 4×2 heeft de kleurafwerking van het cabine interieur in Dark Sand. En met hierbij de decoratiekleur in Black Rock, valt de warme uitstraling van de cabine en het ruime dashboard meteen op. Daarnaast is de Luxury Air chauffeursstoel met het heerlijke zitcomfort het toefje op de slagroomtaart voor de chauffeur! Met hierbij een Automatische temperatuurregeling en airco. En het elektrisch bedienbaar aluminium dakluik met pollenfilter, is het interieur van de DAF CF 4×2 een interieur om U tegen te zeggen.

Communicatie en rijmanagement

Rentex beschikt over één van de grootste en modernste wasserijen van Nederland. Met een enorm groot wagenpark heeft Rentex een Fleet Management Systeem als DAF Connect nodig. Welke Rentex voorziet van up to date informatie over de chauffeurs, vrachtwagens en logistieke processen.

DAF CF 410 voor Rentex

DAF Connect een platform met alle informatie beschikbaar!

DAF Connect biedt Rentex een platform waar alle noodzakelijke informatie beschikbaar is. Wanneer Rentex inlogt op het speciale portal van DAF Connect heeft men real-time inzicht in het rijgedrag van de chauffeur, de status van het voertuig en de exacte locatie kenmerken. Op elk moment en vanuit elke plek in de wereld. Ook is toegepast een Adaptive Cruise Controle met FCW en AEBS. En een Driver Performance Assistent voor het rijmanagement.

Aandrijving DAF CF 410 4×2

De DAF CF Space Cab is uitgerust met een sterke PACCAR MX-11 motor. In combinatie met de TraXon automatische versnellingsbak met 12 versnellingen hebben deze minder wrijvingsverliezen, en schakelen snel en daarnaast ongemerkt op.

Wij zijn bij Bedrijfswagen Service Friesland trots om wederom een nieuwe DAF CF 410 FT 4×2 aan het wagenpark van Rentex te mogen toevoegen. En Rentex heeft wederom een schitterend visitekaartje op het Nederlandse wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Rentex en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

Rentex kiest wederom voor de DAF CF 410 4x2!