Nieuwe DAF CF 400 voor Sijperda Verhuur!

Bedrijfswagen Service Friesland mocht vandaag de sleutels overhandigen van deze mooie DAF CF 400 EURO 6 aan Sijperda Verhuur.  Deze DAF CF is voorzien van een open laadvloer, en een laad- en loskraan.

Afgeleverde DAF CF 400 Euro 6 aan Sijperda Verhuur - Bedrijfswagen Service Friesland

Sijperda Verhuur B.V.

Sijperda VerhuurSijperda Verhuur B.V. is gevestigd in Drachten, Emmeloord, Franeker, Groningen, Heerenveen, Leeuwarden, Schagen, Sneek en Stadskanaal. Daar door zijn zij in staat om u snel en efficiënt van dienst te zijn.

Sijperda verhuurt wat u als professional nodig heeft. Van aggregaten tot hoogwerkers en van pontons tot meetinstrumenten. Voor bijna elke klus kunt u bij Sijperda Verhuur terecht voor het juiste materieel. Daar voor bieden zij u jonge en goed onderhouden machines en gereedschappen van de beste kwaliteit.

Naast de verhuur van bouwmachines en gereedschappen heeft Sijperda Verhuur een aantal specialismen:

• Bouw- en personenliften
• Bouwplaatsinrichting
• Evenementen
• Hangbruginstallaties
• Keuring en certificering
• Klimaatbeheer
• Opleidingscentrum
• Steigerbouw
• Stofvrij werken
• Toiletservice
• Valbeveiliging

Hiernaast bezit Sijperda over een zeer uitgebreide website, waar zij sinds kort een nieuwe bestelmodule aan hebben toegevoegd. “Rustig achterover zitten is er volgens directeur Jos Jellesma niet bij. “We zijn continu bezig met de ontwikkeling van ons bedrijf. Waarbij als doel om de klanten verder te ontzorgen. De nieuwe bestelmodule is daar weer een goed voorbeeld van.”

Sijperda Verhuur is snel, servicegericht en heeft 24/7 storingsdienst. Echt een bedrijf waar u van op aan kunt!

DAF CF 400 EURO 6

De DAF CF 400 is een veelzijdige allrounder welke precies bij het wagenpark van Sijperda past, het is een ideale truck voor een veelheid aan toepassingen. Met de nieuwe DAF CF van vandaag er bij, heeft Sijperda Verhuur in totaal een vrachtwagenvloot van momenteel 17 vrachtwagens.

Sijperda Verhuur heeft vandaag een nieuwe DAF CF in ontvangst genomen

De DAF CF 400 heeft een 10,8 liter MX-11 motor, en een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak. De DAF CF is voorzien van een open laadvloer, en een laad- en loskraan. Waarvan Rondaan Carrosserie & wagenbouw B.V. Berltsum de opbouw geheel voor hun rekening heeft genomen.

Stoere uitstraling

De DAF CF heeft een stoere elegante uitstraling. En boven de markante grille valt gelijk op waar Sijperda Verhuur op het World Wide Web snel te vinden is; sijperdaverhuur.nl

RobuustDAF CF 400 Euro 6 voor Sijperda Verhuur-BSF-Bedrijfswagen Service Friesland

De nieuwe CF kan tegen een stootje. Hij heeft een sterke bumper van gegalvaniseerd staal. Die steekt iets naar voren, ter bescherming van de nieuwe koplampen. Daarvan zijn de covers uitgevoerd in onbreekbaar Lexan. De koplampen zijn uitgerust met day time running lights voor een uitstekende zichtbaarheid overdag.

Doordacht

De CF heeft een praktische sleepercab. Fraai en stijlvol van buiten, comfortabel van binnen. Design en functionaliteit gaan hand in hand. Neem de aerodynamische hoekspoilers. Die geven het uiterlijk extra cachet en sturen de luchtstroom zodanig dat de handgrepen op de portieren mooi schoon blijven!

Ruimtelijk

Het interieur van de DAF CF biedt maximale leef- en werkruimte. De stahoogte van 2,23 m is ongeëvenaard. En heeft een totale opbergruimte van circa 900 liter.

Ergonomisch

Het nieuwe dashboard is volledig rondom de chauffeur ontworpen. Met alle hendels en instrumenten precies op de plaats waar u ze verwacht. Bedieningsknoppen zijn overzichtelijk per functie gegroepeerd. De DAF Driver Performance Assistant (DPA) helpt de chauffeur om zo zuinig mogelijk te rijden. Via het kleurendisplay wordt hij geïnformeerd over brandstofverbruik, rem gedrag, de mate van anticiperen op verkeerssituaties en over het optimale schakelmoment. Handig zijn de tips voor brandstofbesparing. Optimaal gebruik van de motorrem. En het belang van de juiste spoiler afstelling en bandenspanning. De DAF Driver Performance Assistant motiveert de chauffeur om met minimale inspanningen, het beste uit de CF te halen.

Wij kunnen met een gerust hart zeggen dat Sijperda Verhuur een DAF CF 400 Euro 6 heeft toegevoegd waar men mee gezien mag worden. En welke breed inzetbaar is dankzij de open laadvloer met een laad- en loskraan. Een ware verrijking voor het Nederlandse wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Sijperda Verhuur en de chauffeur Willem de Vries veel succes met de nieuwe DAF CF, en vele veilige kilometers!

DAF CF Sijperda Verhuur