DAF CF 370 FAQ 8×2 voor gemeente Leeuwarden

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een nieuwe DAF CF 370 FAQ 8×2 aan de gemeente Leeuwarden. De DAF CF 370 FAQ is uitgevoerd met een 8×2 met Laadkraan en containersysteem. Deze zijn in samenwerking met Rondaan Berlicum opgebouwd.

DAF CF 370 FAQQ 8x2 voor Gemeente Leeuwarden

DAF CF 370 FAQ 8×2 bakwagen

De DAF CF 370 is uitgevoerd met een mechanische cabine-ophanging met Day Cab. En heeft een vaste cabine opstap. De cabinekleur is uitgevoerd in de bedrijfskleur Geel van de gemeente Leeuwarden.

Interieur DAF CF

Daarnaast is de kleurafwerking van het cabine interieur in Dark Sand. En de decoratiekleur in Black Rock. De chauffeur en bijrijder mogen plaats nemen in een Super Air stoel met armsteun. Verder is de DAF CF is uitgevoerd met een Automatische klimaatregeling in de cabine. En is door Bedrijfswagen Service Friesland een 270 graden Front, zij-zicht en achter-zicht camera opgebouwd.

Communicatie en rijmanagement

De DAF CF 370 FAQ 8×2 is daarnaast ook voorzien een Fleet Management Systeem Connector met het DAF Connect. DAF Connect helpt de gemeente Leeuwarden om de voertuigbeschikbaarheid te verhogen, de operationele kosten te verlagen en optimale logistieke efficiency te realiseren. Verder is de DAF CF voorzien van een Cruise Control en een Driver Performance Assistent.

CF 370 FAQ 8x2 met Laadkraan en containersysteem voor Gemeente Leeuwarden

Veiligheid en beveiliging

Voor de veiligheid is de DAF CF voorzien van een Lane Departure Warning Systeem. Met een achteruitrij signalering.

Aandrijving

De CF 370 is daarnaast uitgevoerd met een MX-11 motor. En een Geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen, met handbediening Full-versie.

Wij zijn trots weer een nieuwe DAF CF 370 FAQ 8×2 bakwagen te mogen toevoegen aan het wagenpark van de Gemeente Leeuwarden. Een waar visitekaartje voor het wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst de Gemeente Leeuwarden en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

DAF CF 370 FAQ 8x2 voor gemeente Leeuwarden