DAF CF 340 FAN 6X2 voor Gemeente Ameland

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een DAF CF 340 FAN 6×2 aan Gemeente Ameland. De DAF CF 340 heeft een zuinige PACCAR MX-11 motor met hierbij een soepele Automatische versnellingsbak en 6 versnellingen. Daarnaast is de DAF CF 340 uitgevoerd met een opbouw van Translift, het betreft een zijlader van VDL Dronten. Waarmee zij vlot en handig de huisvuil containers van Ameland per twee stuks kunnen legen!

DAF CF 340 FAN 6x2 met zijlader voor de gemeente Ameland

DAF CF 340 FAN cabine exterieur

Het cabine exterieur van de DAF CF is uitgevoerd met een mechanische cabine ophanging waarop een Day Cab. De cabine heeft een vaste lage opstap. Hiervoor is gekozen omdat de bijrijder erg vaak in en uit de cabine moet stappen om de huisvuil containers te legen. De cabine, het koplamppaneel, de bumper en daarnaast de onderste opstap zijn gespoten in de mooie Special Solid gele bedrijfskleur waarin wij de DAF Trucks van de gemeente Ameland in herkennen. Met de opstapbak in de Wing Gray kleur en de spiegelkappen zwart is het een erg mooi geheel.

Cabine interieur DAF CF 340 FAN

De kleurafwerking van het cabine interieur van de DAF CF 340 is Dark Sand. En daarnaast is de decoratie kleur Black Rock. De chauffeur mag plaats nemen in een Luxury Air chauffeursstoel. Met voor hem een zwart Soft Grip stuurwiel. Naast het luxe informatieve dashboard is voor een Automatische Temperatuurregeling met Airco gekozen.

Communicatie en rijmanagement

Voor de communicatie is de chauffeur in het bezit van een Truck Phone met een luidsprekersysteem. Daarnaast heeft de CF 340 FAN voor het rijmanagement een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS. En natuurlijk de niet te ontbreken Driver Performance Assistent welke ook zorgt voor het optimaal rijden van de chauffeur. Veiligheid staat voorop! Het Lane Departure Warning System en de Voertuigstabiliteitsregeling (VSC) zorgen hier mede voor.

Er is weer een mooie DAF CF aan de Gemeente Ameland toegevoegd. De DAF CF 340 FAN 6×2 is klaar voor gebruik!

Bedrijfswagen Service Friesland feliciteert Gemeente Ameland maar wat graag, en wenst jullie veel succes en veilige kilometers toe!

CF 340 FAN 6x2 voor gemeente Ameland