DAF CF 300 FA voor Rentex Floron

De nieuwe DAF CF staat bekend om zijn opbouwvriendelijkheid. De keuze van Rentex Floron was gauw gemaakt door te kiezen voor de DAF CF 300 FA distributietruck. Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een DAF CF 300 FA 4×2 Rigid aan Rentex Floron in Bolsward.

DAF CF 300 FA voor Rentex Floron

DAF CF 300 cabine exterieur

Deze DAF CF 300 FA distributietruck is uitgevoerd met een Day Cab. En een mechanische cabine-ophanging met een vaste cabine opstap. Met de Halogeen koplampen, een lichtbundel voor rechtsverkeer, led dag verlichting en mistlampen. Heeft de DAF CF een uitstekend zicht.

De cabinekleur is uitgevoerd met Special Solid. Hiernaast is het koplamppaneel, de bumper, de onderste opstap, dak spoiler en de Fenders in de cabinekleur gespoten. De opstapbak is Wing Grey en de spiegelkappen zwart. Met elkaar brengen deze kleuren de nieuwe DAF CF 300 FA 4×2 distributietruck tot een prachtig geheel!

DAF CF 300 cabine interieur

De cabine interieur kleuren zijn Dark Sand met Black Rock decoratie. Verder is de DAF CF uitgevoerd met een Luxury Air chauffeursstoel. En heeft een automatische temperatuur regeling met Airco. Hier naast bezit de DAF een glazen dakluik met handbediening.

Communicatie en rijmanagement

Er is een universele Fleet Management Connector ingebouwd. Met het winstgevende DAF Connect. Door DAF Connect heeft de CF 300 FA distributietruck een aanpasbaar en gebruiksvriendelijk dashboard met duidelijke informatie over de voertuig locatie. Het brandstofverbruik, de afgelegde kilometers, en de bezettingsgraad van het wagenpark en stationair tijd. De ‘ Live Fleet View ’ levert Rentex Floron nauwkeurige informatie over de locatie van het voertuig. Zo kan Rentex Floron de inzet van het wagenpark optimaal plannen, met inbegrip van routes en rijtijden. Met DAF Connect, het nieuwe wagenparkbeheersysteem, haalt Rentex Floron het beste uit zijn mensen en de voertuigen.

Veiligheid en beveiliging

Voor de veiligheid heeft de DAF CF 300 FA 4×2 een Driver Performance systeem. Een voertuigstabiliteitsregeling (VSC) en achteruitrijsignalering. En een basis motorstartblokkering.

DAF CF 300 FA 4×2

De DAF CF 300 FA is uitgevoerd met een PACCAR MX-11 motor. En met de soepel schakelende geautomatiseerde TraXon versnellingsbak, welke zowel handmatig bediend kan worden. Is de DAF CF 300 FA 4×2 een ware Pure Excellence distributietruck voor Rentex Floron.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Rentex Floron en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

De nieuwe DAF CF 410 voor Rentex Floron

DAF-CF-300-FA-4x2-voor-Rentex-Floron