DAF CF 290 FAN voor gemeente Ameland

Bedrijfswagen Service Friesland heeft de sleutels overhandigt van een DAF CF 290 FAN aan de gemeente Ameland. De DAF CF voldoet aan alles waar de gemeente Ameland naar op zoek was. Met een Palfinger autolaadkraan, en een 20 ton VDL low version haak armsysteem voor ver uiteenlopende opties. Een zo laag mogelijke CO2-uitstoot en een laag eigen gewicht. En last but not least, toonaangevend op het gebied van brandstofefficiency, betrouwbaarheid en levensduur.

DAF CF 290 FAN met een Palfinger-autolaadkraan en 20 ton VDL low version haak armsysteemvoor gemeente Ameland - BSF Trucks

DAF CF 290 FAN

De DAF CF 290 FAN is uitgevoerd met een 10,8 liter PACCAR MX-11 motor. En een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak met een lucht geveerde aangedreven achteras en gestuurde naloop as. Door de uitvoering van het chassis met een gestuurde achteras, beschikt deze truck over een uitermate korte draaicirkel.

Met autolaadkraan en 20 ton VDL low version haak armsysteem

Hiernaast is deDAF CF 290 FAN met een Palfinger-autolaadkraan en 20 ton VDL low version haak armsysteemvoor gemeente Ameland De DAF CF 290 FAN uitgerust met Day Time Running Lights met aan elke zijde vier led geïntegreerd in de koplampen. Twee zwaailichten op het cabine dak, en een Orlaco front- en zijzicht camerasysteem. De DAF CF 290 FAN is opgebouwd door Rondaan met een Palfinger autolaadkraan en een 20 ton VDL low version haak armsysteem. Welke bestemd is voor vele doeleinden. Zo kan de autlaadkraan gebruikt worden voor glascontainers. Maar zo kan de deze eveneens gebruikt worden voor het inzamelen van huisvuil, takken en groen. DAF CF 290 FAN met een Palfinger autolaadkraan en een 20 ton VDL low version haak armsysteem

De DAF is voorzien van alle veiligheid opties ter verbetering van de actieve rijveiligheid. Met diverse voorbereidingen voor de autolaadkraan. En de chauffeur op het dashboard kan aflezen hoe de stand van de kraan is. En waar de giek van de kraan zich bevind, en of de hydraulische steunpoten zijn afgestempeld. Dit zijn allerlei veiligheid voorzieningen om schades te voorkomen.

De comfortabele cabine is voorzien van een Luxury Air chauffeursstoel, Automatische temperatuurregeling (ATC), airconditioning, en Vehicle Stability Control-systeem (VSC). Ter verbetering van de actieve rijveiligheid.

Mede om de lage instap en het uitermate goede zicht rondom. Is dit een uiterste bedrijfsvriendelijke vrachtauto. En kan de chauffeur de ogen goed op de weg kan houden.

Al met al mag gezegd worden dat deze DAF CF 290 FAN een erg mooi geheel geworden is voor de gemeente Ameland.

Bedrijfswagen Service Friesland feliciteert de gemeente Ameland met deze mooie truck. En wenst de gemeente Ameland en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Gebruikte DAF XF 460 FTG voor Jan Wijnsma transport

 

 

DAF CF 290 FAN voor gemeente Ameland - Bedrijfswqgen Service Friesland