DAF CF 290 FAN 6×2 gemeente Sud West Fryslan

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een DAF CF 290 – FAN 6×2 aan chauffeur Gerrit Klaversma van de gemeente Sud West Fryslan in Sneek. Waarvan zeer binnenkort nog een DAF CF truck volgt voor de gemeente Sud West Fryslan.

DAF CF 290 - FAN 6x2 voor gemeente Sud West Fryslan

DAF CF 290 – FAN 6×2

De opbouw van deze DAF CF truck is gedaan door VDL Dronten. De uitvoering van het chassis is met een gestuurde achteras, hiermee beschikken deze trucks over een uitermate korte draaicirkel.

De veiligheid staat voorop! Uiteraard is hierin geïnvesteerd, zowel in het front, achter, en zij zicht camera’s. Hiernaast is ook Lisa Alert toegepast, dit is een systeem dat een akoestisch signaal in de cabine afgeeft, zodra een fietser zich in de dode hoek begeeft.

Met het toepassen van een geheel automatische versnellingsbak is dit voor de chauffeur een enorm bedrijfsvriendelijke vrachtauto. Waardoor de chauffeur de aandacht echt op de weg kan houden.

Al met al is deze DAF CF 290 – FAN 6×2 een visitekaartje voor de gemeente Sud West Fryslan!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst de gemeente Sud West Fryslan en de chauffeur veel succes, en veilige kilometers met deze prachtig mooie DAF CF truck.

DAF CF 290 - FAN 6x2 voor gemeente Sud West Fryslan