DAF CF 290 FA voor Van der Wal Hout

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een DAF CF 290 FA 4×2 bakwagen aan Van der Wal Hout in Noordbergum.

DAF CF 290 FA voor Van der Wal Hout

DAF CF 290 4×2 Bakwagen met laadbak en Fassi autolaadkraan

De DAF CF 290 FA is uitgevoerd met een Dag Cabine. Op het cabinedak is een lampenbeugel gemonteerd waarop 3x een Ledbalk is geplaatst, 2 zwaailampen en 2 luchthorens. Daarnaast is er ook in de grille een lampenbeugel geplaatst met hierin 2 lampen. De DAF CF heeft een mooie donkerrode Metallic cabinekleur. Waarop het logo “van der Wal hout” duidelijk naar voren komt boven de grille en op de deur. Yntema Carrosseriebouw uit Heerenveen heeft de keurige bijpassende laadbak met een Fassi autolaadkraan gemonteerd.

Cabine interieur DAF CF 290

DAf CF 290 FA bakwagen met laadbak en Fassi autolaadkraan

De kleurafwerking van het cabine interieur heeft een Exclusive decoratie cabine interieur. De chauffeursstoel en bijrijders stoel zijn uitgevoerd met het luxe leder interieur wat weer resulteert in een prachtig cabine interieur. Verder heeft de DAF CF 290 FA een Automatische temperatuurregeling met Airco. En een glazen dakluik, plus een Pollenfilter.

Communicatie en rijmanagement

De CF is voorzien van telefoon voorbereiding. Daarnaast bezit de CF 290 een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS. En natuurlijk een Driver Performance Assistent, de persoonlijke coach om iedere chauffeur optimaal te laten presteren.

De veiligheid staat voorop! Daarom is gekozen voor een Lane Departure Warning System met een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC). En voor een goed zicht rondom de DAF CF 290 is een Orlaco Front en Achterzicht Camera Systeem gemonteert.

Aandrijflijn DAF CF 290 FA 4×2

De DAF CF 290 FA 4×2 is uitgevoerd met sterke PX-7 motor met een vermogen van 290 pk.

Van der Wal hout

DAF CF 290 uitgevoerd met een PX-7 motor

Houthandel van der Wal levert hout door heel Nederland aan zowel bedrijven als particulieren. Via de webshop kunt u eenvoudig bestellen bij Van der Wal. Wilt u het liever ophalen dan zorgen zij ervoor dat het voor u klaarligt.

Buiten Friesland bezorgt Van der Wal Hout uiteraard ook. Hiervoor zijn zij genoodzaakt om u eerst een voorstel te doen, dit heeft te maken met de transportkosten. U kunt uw wensen kenbaar maken via een offerteformulier, u ontvangt dan zo spoedig mogelijk een voorstel op maat.

Van der Wal Hout in Noordbergum heeft een groot assortiment diverse soorten hout.

Waaronder:

  • Tuinhout
  • Bouwmaterialen
  • Hardhout
  • Lariks Douglas
  • Speeltoestellen

“Van der Wal Hout, de houthandel van Friesland, meer dan hout alleen!”

De DAF CF 290 FA 4×2 bakwagen is een truck op maat welke perfect bij Van der Wal Hout past!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst van der Wal Hout veel succes en velige kilometers!

DAF CF 290 FA 4x2 bakwagen voor Van der Wal Hout