CF FT 450 Space Cab 4×2 voor wasserij de Blinde

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een DAF CF FT 450 Space Cab 4×2 aan wasserij de Blinde in Heerenveen. De DAF CF is niet alleen de meest veelzijdige truck op de markt, maar ziet er ook nog eens geweldig uit, zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde.

DAF CF FT 450 Space Cab 4x2 voor de Blinde Heerenveen

CF FT 450 Space Cab 4×2

We nemen jullie verder mee in de mooie DAF CF FT 450 4×2. Deze DAF heeft een mechanische cabine-ophanging als cabine vering. Met als cabine versie een Space Cab. Van hieruit gaan we verder naar de voorzijde van de DAF CF. Met een externe zonnekap en Halogeen koplampen met een verstelinrichting. Hiernaast is de CF 450 in het bezit van een lichtbundel koplamp voor rechtsverkeer. LED dag verlichting, mistlampen en Skylights. Hierbij is gekozen voor een Aerodynamische verstelbare dakspoiler, breed voor de Space Cab. Plus Fenders en Sideskirts. Voor de cabinekleur is gekozen voor Brilliant White.

Cabine interieur DAF CF FT 450 Space Cab 4×2

De kleurafwerking van het cabine interieur is Dark Sand. Met als decoratie cabine interieur kleur Black Rock. De chauffeur mag plaats nemen in een Comfort Air chauffeursstoel met voor hem een zwart soft grip-stuurwiel. Waarnaast de bijrijder mag plaats nemen in een Luxury Air bijrijdersstoel. De DAF CF FT 450 Space Cab 4×2 is voorzien van een Automatische temperatuurregeling en airco. Daarnaast bezit de CF een Standverwarming met restwarmtepomp en timer. En een Aluminium dakluik met handbediening. Met hierbij een Pollenfilter.

Communicatie en rijmanagement

DAF CF FT 450 Space Cab

Voor een Nationaal en Internationaal transportbedrijf als een Wasserij de Blinde is een DAF Connect een logische stap. DAF Connect is namelijk het systeem waardoor Wasserij de Blinde altijd en overal zicht heeft op de prestaties van hun vloot. Dankzij dit intelligente en gebruiksvriendelijke platform houdt Wasserij de Blinde grip op de logistieke processen en haalt de Blinde het beste uit hun mensen en de voertuigen. DAF Connect voorziet De Blinde van up-to-date informatie over hun chauffeurs, trucks en logistieke processen. Deze performance data helpt om de voertuigbeschikbaarheid te verhogen, de operationele kosten te verlagen en optimale logistieke efficiency te realiseren. Op elk moment en vanuit elke plek van de wereld.

Naast DAF Connect is voor de communicatie gekozen voor een Truck Phone in de DAF CF FT 450 Space Cab 4×2. Hiernaast is een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS geïnstalleerd. En een Driver Performance Assistent.

Veiligheid en beveiliging

Veiligheid staat boven alles! Daarom is in de DAF CF FT 450 Space Cab 4×2 gekozen voor het Lane Departure Warning Systeem. En is bedoeld om ongelukken door onbedoelde wisselingen van rijstroken of het verlaten van de rijbaan te voorkomen. Door de chauffeur te waarschuwen wanneer hij de over de belijning aan een van beide zijden van de rijstrook dreigt te rijden. Hiernaast is een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC) geïnstalleerd. En een achteruitrijsignalering, welke veiligheid geeft voor de omstanders rondom de DAF CF.

Aandrijflijn

De sterke, veelzijdige DAF CF FT 450 is uitgevoerd met een PACCAR MX-11 motor met een Euro 6 uitlaatemissie. En hiernaast een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak, 12 versnellingen met handbediening Full-versie.

Al met al is de afgeleverde DAF CF FT 450 4×2 een prachtig geheel geworden. Een DAF CF waar de Blinde trots op kan zijn!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst wasserij de Blinde en de chauffeur veel succes en veilige kilometers.

DAF CF FT 450 Space Cab 4x2