CF FT 410 4×2 voor Rentex

Eerder mochten wij al een DAF CF bij Rentex afleveren. En nu mocht Bedrijfswagen Service Friesland weer een prachtige DAF CF FT 410 4×2 Space Cab bij Rentex in Bolsward afleveren. De meest veelzijdige truck met zijn lage instap past ook het beste bij Rentex Floron en de chauffeurs. Dat de keuze weer gevallen is op the New DAF CF, is natuurlijk niet vreemd.

CF FT 410 4x2 voor Rentex

CF FT 410 4×2 – Cabine exterieur

De DAF CF heeft een mechanische cabine ophanging met een ruime Space Cab. Met zijn vaste opstap cabine, Aerodynamische Fenders en Sideskirts is de DAF CF een plaatje om te zien! De cabine is gespoten in de bedrijfskleuren van Rentex. Waarbij boven de zwarte grille het mooie logo van Rentex duidelijk zichtbaar is.

Cabine interieur

Met een kleurafwerking van het cabine interieur in Dark Sand. En hierbij de decoratiekleur in Black Rock, valt de warme uitstraling meteen op. Met hiernaast het zwarte soft grip-stuurwiel en de Luxury Air chauffeursstoel waar de chauffeur in mag plaats nemen. En hierbij de Automatische temperatuurregeling en airco. Met het elektrisch bedienbaar aluminium dakluik en de pollenfilter. Is het interieur van de CF FT 410 4×2 een interieur om U tegen te zeggen.

Communicatie en management

Rentex beschikt over één van de grootste en modernste wasserijen van Nederland. Met een enorm groot wagenpark heeft Rentex een Fleet Management Systeem nodig als DAF Connect. Welke Rentex voorziet van up to date informatie over de chauffeurs, trucks en logistieke processen.

DAF CF 410 FT voor-Rentex

DAF Connect biedt Rentex een platform waar alle noodzakelijke informatie beschikbaar is. Wanneer Rentex inlogt op het speciale portal van DAF Connect heeft men real-time inzicht in het rijgedrag van de chauffeur, de status van uw voertuig en de exacte locatiekenmerken. Op elk moment en vanuit elke plek in de wereld.

Naast DAF Connect heeft Rentex gekozen voor een Truck Phone met 2 luidsprekers. Een Adaptive Cruise Controle met FCW en AEBS en een Driver Performance Assistent voor het rijmanagement.

Aandrijving

De DAF CF FT 410 4×2 is uitgerust met een sterke PACCAR MX-11 motor. In combinatie met de TraXon automatische versnellingsbak met 12 versnellingen hebben deze minder wrijvingsverliezen, schakelen snel en ongemerkt op. Zowel het exterieur als het interieur van de CF is voor de chauffeur een lust voor het oog!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Rentex en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

2e XF FT 480 voor Tiltrans Transport

DAF CF FT 410 4x2 voor Rentex-Floron