CF 450 Space Cab met Krone trailer voor Julius van der Werf

In 2019 mochten wij een DAF CF afleveren aan Julius van der Werf . Na de goede ervaring welke men heeft is er opnieuw gekozen voor een 2e CF 450 Space Cab met Krone trailer, dit mede om het rijcomfort en het zeer gunstige brandstof verbruik. Bij aflevering mocht Bedrijfswagen Service Friesland de sleutels overhandigen aan Julius van der Werf.

CF 450 Space Cab met Krone trailer voor Julius van der Werf

Bouwshop in Sneek compleet vernieuwd

Met vestigingen in Sneek en Groningen levert Julius van der Werf wand- en vloertegels aan de zakelijke markt. In de afgelopen maanden is de bouwshop van tegelgroothandel Julius van der Werf in Sneek compleet vernieuwd. Deze moderne bouwshop biedt tegelzetters, aannemers, installateurs en klusbedrijven alles wat ze nodig hebben om compleet tegelwerk te leveren. Julius van der Werf levert keramische tegels aan retailers, tegelzetters en voor projecten. Professionele medewerkers, het moderne distributiecentrum en de grote voorraad zorgen voor snelle leveringen op locatie. En mede ook dankzij de nieuwe DAF CF 450 met Krone trailer zullen vele snelle leveringen gedaan kunnen worden.

Cabine Exterieur CF 450 Space Cab

De DAF CF 450 is uitgevoerd met een lucht geveerde cabine. Met aerodynamische Side-Skirts en Fenders. De cabine is in een zeer mooie grijze metallic kleur geleverd, met daarnaast de Krone trailer in deze kleur.

Cabine interieur DAF CF 450

De kleurafwerking van het cabine interieur is Dark Sand. Waarin de chauffeur mag plaats nemen in een Luxury air chauffeursstoel met armsteun. Daarnaast is een Automatische temperatuurregeling en airco samen met stand verwarming toegepast. Met voor de chauffeur een elektrisch bedienbaar aluminium dakluik.

CF 450 Space Cab voor Julius van der Werf

Communicatie en rijmanagement

Met het Fleet management systeem DAF Connect kan de DAF CF 450 Space Cab worden gevolgd. En kan op afstand worden gestuurd om het voertuig zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Dit prachtige wagenparksysteem verbetert de voertuigbeschikbaarheid, vermindert de operationele kosten en verhoogt de logistieke doeltreffendheid. DAF Connect stelt Julius van der Werf ook in staat onderhoud en reparaties zo effectief mogelijk te plannen en voordeel te halen uit advies op maat.

Daarnaast bezit de CF een Truck Phone. En de volgende veiligheidssystemen zijn toegepast: Lane Departure Warning systeem, Vehicle Stability Control (VSC), en de Adaptieve Cruise Control met FCW en AEBS.

Aandrijflijn CF 450 Space Cab

De DAF CF 450 Space Cab is uitgevoerd met een krachtige PACCAR MX-11 motor. Met daarnaast een Geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen.

Julius van der Werf heeft hiermee een erg mooie 2e DAF CF 450 Space Cab met Krone trailer op het wegennet gezet. Een visitekaartje voor het bedrijf!

Wij feliciteren Julius van der Werf maar wat graag. En wensen Julius van der Werf en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe.

Bedrijfswagen Service Friesland

Gerelateerde artikelen

CF 450 Space Cab met Krone trailer voor Julius van der Werf