CF 450 FT 4X2 voor Julius v/d Werf

Bedrijfswagen Service Friesland en Julius v/d Werf kennen elkaar al mooi wat jaren. Wij zijn dan ook trots dat Bedrijfswagen Service Friesland de sleutels mag overhandigen van een DAF CF 450 FT 4×2 samen met een nieuwe Krone oplegger aan Julius van der Werf in Sneek!

DAF CF 450 FT 4x2 voor Julius v/d Werf Sneek

CF 450 FT 4X2

De mooie DAF CF 450 trekker is uitgevoerd met een verstelbare dakspoiler voor de Space Cab, met Fenders en Sideskirts. En heeft een lucht geveerde cabine-ophanging. De cabinekleur is uitgevoerd in een Special Metallic.

Cabine interieur van de CF 450 FT

De kleurafwerking van het cabine interieur is Dark Sand met als decoratie kleur Black Rock. Waar Jan Molenaar plaats mag nemen in een Luxury Air chauffeursstoel. Waarvoor een zwart Soft grip stuurwiel is geplaatst. Verder is er gekozen voor een Automatische temperatuurregeling met Airco en een Standverwarming met Restwarmtepomp en timer. Hiernaast heeft de cabine een elektrische bedienbaar glazen dakluik en een Pollenfilter.

Voor het rijmanagement is een Fleet Management Systeem Connector ingebouwd.

Communicatie en rijmanagement

Voor het rijmanagement is een Fleet Management Systeem Connector ingebouwd. Een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS en een Driver Performance Assistant. En voor de communicatie een Truck Phone met Luidsprekersysteem en 2 Luidsprekers.

Voor de Veiligheid en beveiliging is gekozen voor een:

  • Lane Departure Warning-system
  • Voertuigstabiliteitsregeling (VSC)
  • Achteruitrijsignalering
  • Basis motorstartblokkering

Aandrijflijn van de DAF CF 450

De DAF CF 450 FT 4×2 is uitgevoerd met een PACCAR MX-11 motor. Met een milieuvriendelijke Euro 6 uitlaatemissie. En een geautomatiseerde Traxon versnellingsbak met 12 versnellingen, handbediening Full-versie. Met een achterasverhouding van 2,21.

Remsysteem

Het remsysteem heeft een remprestatiebewaking met een MX-Engine Brake. En een Parkeerrembediening met testpositie en een aangedreven achteras met schijfremmen.

Julius van der Werf heeft een zeer complete mooie DAF CF 450 FT 4×2. Een mooie DAF Trekker waar menigeen voor om zal kijken, een plaatje op het wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Julius v.d. Werf en Jan Molenaar veel succes en veilige kilometers toe!

DAF-CF-450-FT-4X2-voor-julius-van-der-Werf