CF 410 FAN 6X2 Bakwagen voor Visser Transporten

Bedrijfswagen Service Friesland heeft de sleutels overhandigt van een CF 410 FAN 6×2 bakwagen aan Visser Transporten Bolsward.

CF 410 FAN 6X2 Bakwagen voor Visser Transporten

CF 410 FAN 6×2 BAKWAGEN

De DAF CF 410 FAN 6×2 Space Cab is uitgevoerd met een mechanische cabine ophanging. Met de cabine gespoten in de prachtige metallic bedrijfskleur van V.T.B. Bolsward. De chauffeur mag plaats nemen in een Luxury Air chauffeursstoel. Verder is er gekozen voor een Automatische temperatuur regeling met Airco. En een Standverwarming met Restwarmtepomp en Timer. Hiernaast is gekozen voor een Elektrisch bedienbaar Aluminium dakluik.

Communicatie en rijmanagement

In de DAF CF 410 FAN 6×2 is een Universele Fleet Management Systeem Connector gebouwd. Hiernaast is gekozen voor een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS.

De CF 410 is uitgevoerd met een Driver Performance Assistent., De Driver Performance Assistent is een interactief programma. Waar mee de chauffeur wordt getraind om de meest kostenefficiënte rijstijl te bereiken.

Driver Performance Assistant

De CF 410 FAN 6×2 Bakwagen is in het bezit van een Driver Performance Assistant. De Driver Performance Assistent (DPA) is een interactief programma. Waar mee de chauffeur wordt getraind om de meest kostenefficiënte rijstijl te bereiken. De Driver Performance Assistant is voor de chauffeur een persoonlijke coach. Die de chauffeur begeleidt om de kostenbesparingsmogelijkheden van het voertuig optimaal te benutten. Voor totale bedrijfskosten (TCO) is niet alleen het brandstofverbruik bepalend. Slijtage van de remmen is daarbij een belangrijke factor. De directe invloed van de chauffeur hierop wordt nauwkeurig bewaakt door de Driver Performance Assistant. En bij de nieuwe CF krijgt de chauffeur natuurlijk ook de DAF Driver Training, waardoor hij hier nog beter gebruik van kan maken.

Veiligheid en Beveiliging

Er is niets zo belangrijk als de veiligheid en beveiliging, waarin bij de DAF CF 410 FAN 6×2 goed aan gedacht is! Zo heeft de DAF CF een Lane Departure Warning Systeem en een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC).

Aandrijflijn CF 410 FAN 6×2

Als aandrijflijn heeft de DAF CF 410 FAN 6×2 een MX-11 motor. Met een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen met handmatige bediening Full-versie. Hiernaast heeft de DAF CF een achterasverhouding van 2,05.

De DAF CF 410 FAN 6×2 bakwagen is schitterend mooi geworden. En een waar visitekaartje op het wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Visser Transporten en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

DAF CF 410 FAN 6X2 Bakwagen voor Visser Transporten