CF 300 FAN Gemeente Sûdwest Fryslân!

Vandaag kruisen de wegen tussen de gemeente Sûdwest Fryslân en Bedrijfswagen Service Friesland elkaar weer. Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een CF 300 FAN aan de gemeente Sûdwest Fryslân. De DAF CF 300 is uitgevoerd met een sterke PACCAR MX-11 motor. Met een Allison automatisch schakelende versnellingsbak met 6 versnellingen. Daarnaast is de DAF CF 300 uitgevoerd met een Geesink Vuilniswagenopbouw met de belading vanaf de achterzijde. Een schitterende veelzijdige DAF CF 300 waar de gemeente Sûdwest Fryslân mee vooruit kan!

CF 300 FA voor gemeente Sudwest Fryslan

CF 300

De CF 300 FAN is uitgevoerd met een Day Cab met LED dag verlichting en mistlampen. Ook is de DAF CF voorzien van elektrisch verstelbare spiegels. De cabine is gespoten in de duidelijk opvallende bedrijfskleur van de gemeente Sûdwest Fryslân.

Cabine interieur CF 300

DAF CF 300 voor gemeente Sudwesr Fryslan

Het dashboard van de DAF CF 300 FAN cabine is uitgevoerd in Dark Sand met Black Rock decoratie panelen. En via de lage cabineopstap kan de chauffeur plaats nemen in een Luxury Air chauffeursstoel met een armsteun. Het nieuwe interieur ziet er niet alleen goed uit, maar is ook zeer comfortabel, mede door het ultra lage geluidsniveau. Het geheel biedt een eersteklas omgeving waarin de chauffeur zich thuis voelt! Dit met een Automatische klimaatregeling maakt het plaatje compleet! Het volledig nieuwe klimaatregelsysteem blinkt uit in comfort en gebruiksgemak.

Het omvat:

  • One-touch ontwasemen
  • Standventilatie
  • Standverwarming met timer
  • En het gebruik van de restwarmte en automatische luchtrecirculatie

Veiligheid CF 300 FAN

CF 300 voor gemeente Sudwest -Fryslan

Voor de veiligheid van de chauffeur bezit de CF 300 een Airbag. Een Lane Departure Warning System en een voertuigstabiliteitsregeling (VSC).

Al met al is de DAF CF 300 FAN 6×2 bakwagen een schitterend geheel geworden. De DAF truck is een waar visitekaartje voor de gemeente Sûdwest Fryslân!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst de gemeente Sûdwest Fryslân en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

achterwielophanging met Stabilink adaptieve cruise controle (ACC) Aslastbewaking automatische temperatuurregeling bedrijfswagen Bedrijfswagen Service Friesland Bedrijfswagen Service Friesland (BSF) Bolsward BSF Bolsward BSF Leeuwarden cab chauffeur Connect fleet management system daf daf cf DAF Connect Wagenparkbeheersysteem DAF Driver Performance Assistant (DPA) daf lf truck DAF Night Lock de vlas transport Distributietruck Eco Performance Welke garant staat voor een optimale balans tussen uitstekende motorprestaties en een laag brandstofverbruik Friesland Geautomatiseerde TraXon versnellingsbak Gebruikte DAF XF 460 FT Super Space Cab GINAF 4345 X6 TSV GINAF offroad software HYVA containerinstallatie John de Boer E.J. de Jong in de prijzen lage-brandstofverbruik Lane depature warning (LDW) Mooiste truck 2017 BSF Mooiste truck 2017 Jan de Jong Transport mooiste truck verkiezing 2017 MX Engine Brake nieuwe DAF Connect PALFINGER autolaadkraan rentex space standairco standverwarming met een restwarmtepomp Super Space Cab Transport Groep Joure Visser Transporten Bolsward Voertuig stabiliteits controle (VSC)

DAF CF 300 FA voor gemeente Sudwest Fryslan