Twee CF 300 FA 4×2 voor Blycolin

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van twee DAF CF 300 FA 4×2 trucks met bakwagen aan Blycolin in Heerenveen. (Ook wel de Blinde in Heerenveen genoemd.) Deze twee nieuwe CF 300 FA 4×2 trucks zijn door IJntema Carrosseriebouw in Heerenveen opgebouwd met een Laadbak. Daarnaast zijn de twee CF-trucks uitgevoerd met een mechanische cabine-ophanging en een Dag cabine. En zijn in het bezit van een krachtige MX 11 motor. Met daarnaast een soepel schakelende Automatische TraXon versnellingsbak. Met 12 versnellingen en Handbediening Full versie. Een prachtige veelzijdige Allrounder welke lichter is dan ooit.

Twee CF 300 FA 4x2 voor Blycolin

CF 300 FA 4×2 Exterieur

Op de cabine van de DAF CF bakwagen is een verstelbare dakspoiler geplaatst. Daarnaast zijn er Aerodynamische Fenders geplaatst. En is de cabine gespoten in de kleur Briljant White.

DAF CF Interieur

De kleurafwerking van het DAF CF interieur is Dark Sand. Daarnaast zijn de decoratie cabine kleuren van het interieur Black Rock. De chauffeur stapt in d.m.v. een lage vaste opstap in de cabine. Waar de chauffeur dan plaats kan nemen in een Luxury Air chauffeursstoel met armsteun. Waarbij de cabine van binnen een luxe chauffeurscomfort uitstraalt. Met een Automatische temperatuurregeling en Airco. En een glazen dakluik met een Pollenfilter

Communicatie en rijmanagement

Twee CF 300 FA voor Blycolin

De twee nieuwe DAF CF 300 FA trucks zijn uitgevoerd met het ultramodern wagenparksysteem DAF Connect. Dit prachtige Fleet Management Systeem optimaliseert de voertuigbeschikbaarheid, vermindert de operationele kosten en verhoogt de logistieke efficiency doeltreffendheid. Plus het vergroot daarmee de winstgevendheid per kilometer. Daarnaast bezitten de CF 300 trucks een Truck Phone. Een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS. En een Driver Performance Assistent om de chauffeur optimaal te laten presteren.

Veiligheid en beveiliging

Voor de veiligheid en beveiliging bezitten de twee CF 300 FA 4×2 trucks een Lane Departure Warning System, een Voertuig Stabiliteitsregeling (VSC). En een Achteruit Rij Signalering en een Motorstartblokkering.

Aandrijflijn

Twee CF 300  FA 4x2 met een aluminium brandstoftank 16 liter voor Blyncotin

De twee CF 300 FA 4×2 trucks zijn uitgevoerd met een MX-11 motor. Dit vermogen leidt tot een nog hoger koppel met lagere toerentallen. De DAF CF 300 Euro 6 trucks kunnen nu op kruissnelheid rijden met motortoertallen van slechts 900 omwentelingen per minuut. Dit leidt niet alleen tot de hoogste efficiency, betrouwbaarheid en duurzaamheid, maar ook tot extreem lage geluidsniveaus. Daarnaast bezitten de CF 300 FA trucks een Euro 6 uitlaatemissie. En hebben de nieuwe DAF CF trucks een achterasverhouding van 3,08. Voor een nog lager verbruik, een lagere uitstoot en lagere bedrijfskosten, is de Eco-Mode voor de nieuwe DAF CF verder uitgebreid. De Eco Performance Mode staat garant voor een optimale balans tussen uitstekende motorprestaties en een laag brandstofverbruik.

Trots kunnen we oprecht zeggen dat de twee CF 300 FA 4×2 trucks een visitekaartje zijn voor het transportbedrijf Blycolin.

Bedrijfswagen Service Friesland feliciteert Blycolin en de chauffeurs maar wat graag. En wenst de chauffeurs veel succes en veilige kilometers toe!

Heeft u na het lezen van dit artikel ook belangstelling voor een DAF CF 300 FA bakwagen?

Bel dan Heine de Vries!

Of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvraag voertuig

Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

Gerelateerde artikelen

Twee DAF CF 300 FA 4x2 voor Blycolin Bedrijfswagen Service Friesland