CF 300 4×2 distributietruck voor Rentex

De nieuwe DAF CF staat bekend om zijn opbouwvriendelijkheid. De keuze van Rentex was dus gauw gemaakt door te kiezen voor de CF 300 4×2 distributietruck. Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een DAF CF 300 FA 4×2 aan Rentex in Bolsward.

CF 300 4x2 distributietruck voor Rentex

DAF CF 300 cabine exterieur

De CF 300 4×2 distributietruck is uitgevoerd met een Day Cab. En een mechanische cabine-ophanging met een vaste cabine opstap. Met de Halogeen koplampen, een lichtbundel voor rechtsverkeer, led dag verlichting en mistlampen. Heeft de DAF CF een uitstekend zicht.

De cabinekleur is uitgevoerd met Special Solid. Daarnaast is het koplamppaneel, de bumper, de onderste opstap, dak spoiler en de Fenders in de cabinekleur gespoten. De opstapbak is Wing Grey en de spiegelkappen zwart. Met elkaar brengen deze kleuren de nieuwe CF 300 4×2 distributietruck tot een prachtig geheel!

DAF CF 300 cabine interieur

De cabine interieur kleuren zijn Dark Sand. Met Black Rock decoratie. De chauffeur mag plaats nemen in een Luxury Air chauffeursstoel. De CF 300 heeft een automatische temperatuur regeling met Airco. Daarnaast bezit de DAF een glazen dakluik met handbediening.

Communicatie en rijmanagement

Er is een universele Fleet Management Connector ingebouwd. Met het winstgevende DAF Connect. Door DAF Connect heeft de CF 300 4×2 distributietruck een aanpasbaar en gebruiksvriendelijk dashboard. Met duidelijke informatie over de voertuig locatie. Het brandstofverbruik, De afgelegde kilometers. En de bezettingsgraad van het wagenpark en stationair tijd. De ‘ Live Fleet View ’ levert Rentex nauwkeurige informatie over de locatie van het voertuig. Zo kan Rentex de inzet van het wagenpark optimaal plannen, met inbegrip van routes en rijtijden. Met DAF Connect, het nieuwe wagenparkbeheersysteem, haalt Rentex het beste uit zijn mensen en de voertuigen.

Veiligheid en beveiliging

Voor de veiligheid heeft de DAF een Driver Performance systeem. Een voertuigstabiliteitsregeling (VSC) en een achteruitrijsignalering. Met daarnaast een basis motorstartblokkering.

CF 300 4×2 distributietruck

De DAF CF 300 FA is uitgevoerd met een PACCAR MX-11 motor. En met de soepel schakelende geautomatiseerde TraXon versnellingsbak, welke zowel handmatig bediend kan worden. Is de DAF CF 300 4×2 een ware Pure Excellence distributietruck voor Rentex.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Rentex en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

De nieuwe DAF CF 410 voor Rentex

DAF-CF-300-FA-4x2-voor-Rentex-Floron