AM Transport een First Choice DAF XF 460!

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een First Choice DAF XF FT 460 Space Cab aan AM Transport. Met een sterke PACCAR MX-13 motor. Welke bekend staat als een krachtige 4×2 FT trekker. En met verschillende op maat gemaakte aanpassingen ook snel klaar voor gebruik!

First Choice DAF XF 460 FT 4×2

Dit is ook het grote voordeel van een First Choice (jong gebruikt met lage km stand) DAF bedrijfswagen. Op maat gemaakt en snel klaar voor gebruik! Zo hebben wij bij AM Transport de zichtbaarheid duidelijk vergroot en diverse aanpassingen naar wens van de klant toegepast zoals:

  • Op de cabine 2x zwaailampen
  • 2x verstralers
  • 2x een luchthoorn
  • Toplichten
  • En 5x werklampen te plaatsen.

Interieur DAF XF

First Choice DAF XF 460 FT voor AM Transport

De First Choice DAF XF 460 heeft een zeer ruime binnen cabine waardoor het de chauffeuse een ruime werkplek geeft. En met de warme kleur Dark Sand en decoratieve kleur Piano black is het een cabine waar de chauffeur zich thuis voelt. Ook het zitcomfort is op en top in de Luxury Air chauffeursstoel met armsteun. Het Dashboard is ruim, overzichtelijk en de knoppen zijn op de juiste plaats om de chauffeur heen! Daarnaast is de XF 460 in het bezit van een koellade, een Standverwarming met een restwarmtepomp en Timer, een Automatische temperatuurregeling met Airco en Pollenfilter.

Communicatie en rijmanagement

Voor de communicatie is door Bedrijfswagen Service Friesland een 27 MC ingebouwd. En ook een Radio met DAB+ speler met een luxe luidsprekersysteem en 6 luidsprekers. Daarnaast is de DAF XF 460 voor het rijmanagement in het bezit van een Adaptieve Cruise Control met FCW en AEBS. En een Driver Performance Assistent.

De veiligheid staat voorop met een Lane Departure Warning System en een Voertuig Stabiliteit Regeling (VSC).

Bedrijfswagen Service Friesland heeft een mooie First Choice DAF XF 460 mogen toevoegen aan AM Transport.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst AM Transport en ook de chauffeuse Wendy van der Meulen veel succes en veilige kilometers toe!

Geschatte leestijd: 3 minuten

Gerelateerde artikelen

First Choice DAF XF 480 FT 4x2-SSC voor van Meurs Transport HarlingenHerman Denkers Transport gaat ook weer voor DAF XF!DAF XF op maat voor Ybe PaulusmaAM Transport kiest voor First Choice DAF XFJong gebruikte XF 460 FT voor Vellinga Int. TransportJong Gebruikte DAF XF 460 voor Vellinga TransportDAF truck op maatGebruikte CF FT 460 Sijperda VerhuurGebruikte DAF CF FT 460 voor Sijperda VerhuurGebruikte DAF XF 480 Super Space Cab voor Visser Transporten BolswardGebruikte DAF XF 480 FT 4x2 Super Space Cab voor Visser Transporten BolswardGebruikte DAF XF 480 FT Visser Transporten Bolsward
Een First Choice DAF XF 460 voor AM Transport