Nieuwe DAF XF FT 460 voor de Vlas Transport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van deze mooie nieuwe DAF XF FT 460 Super Space Cab aan de Vlas Transport in Harlingen.

Nieuwe DAF XF FT 460 Super Space Cab voor de Vlas Transport - Bedrijfswagen Service Friesland

De Vlas sinds 1933 een veelzijdige logistieke dienstverlener!

logo de Vlas TranportMet een wagenpark van ruim 50 auto’s staat in Harlingen een hypermoderne bedrijfsaccommodatie van De Vlas Transport. Meegegroeid met de tijd qua logistiek, materiaal en automatisering. En nog steeds geldt de oude slogan: “de Vlas laadt wat per as gaat.’

Vervoer

Van stukvervoer tot groupage. Van diepvriesvracht tot buitenmaatlading, en van diepladers tot Convoi Exceptioneel, de Vlas transport staat ervoor. De thuisbasis is aan het Wad: Harlingen. Hier naast werkt de Vlas nationaal en internationaal, en op de Waddeneilanden. De rode De Vlas-trucks komt u overal tegen.

Aan dit prachtig mooie wagenpark van ruim 50 auto’s wordt deze mooie DAF XF FT 460 Super Space Cab toegevoegd.

Nieuwe DAF XF FT 460 Super Space CabNieuwe DAF XF FT 460 voor de Vlas Transport

De DAF XF Super Space Cab is uitgerust met een 12,9 liter PACCAR MX-13 motor. Een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak. En een gegalvaniseerde stalen bumper met halogeen koplampen en mistlampen van onbreekbaar Lexan.

De chauffeur heeft een Luxury air chauffeursstoel met tweetraps stoelverwarming, een stand verwarming, en een automatische temperatuurregeling (ATC). De DAF XF heeft ruim 535 liter aan opbergruimten, en een koellade van 42 liter. De cabine heeft grote zijruiten uit één stuk. En het unieke DAF Night Lock dat doeltreffend beschermd tegen inbraak en beroving.

Laadvermogen

Nieuwe DAF XF FT 460 voor de Vlas TransportVoor het langeafstandstransport welke de Vlas Transport dagelijks rijd, zijn een hoog laadvermogen en een ontspannen rijgenot bepalende factoren. De nieuwe XF biedt het allebei. Dankzij het nieuwe, lichte chassis, en de nieuwe achteras is veel gewicht bespaard. Zonder concessies te doen aan stijfheid en duurzaamheid. De nieuwe as-ophanging, besturing en de nieuwe cabineophanging dragen bij aan een hoog rijcomfort. De nieuwe XF is een genot om mee te rijden.

Stijlvol

Het imposante front, de fraaie stijlelementen, en hierbij gespoten in de bedrijfskleur waarin u de Vlas Transport altijd weer herkend. Stijlvol, en een waar plaatje voor het nationale en internationale wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst de Vlas Transport en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

 

DAF XF 460 de Vlas Transport