DAF CF 230 Euro 6 voor Cnossen en van der Ploeg

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een nieuwe DAF CF 230 Euro 6 aan Cnossen en van der Ploeg in Spannum. De oude DAF 45 heeft na 16 jaar trouwe dienst zijn beste tijd gehad, waardoor deze aan vervanging toe was.

DAF CF 230 Euro 6 voor Cnossen en van der Ploeg - Bedrijfswagen Service Friesland

DAF CF 230 Euro 6

Er is door Cnossen en van der Ploeg gekozen voor een DAF CF 230 Euro 6. Met lage operationele kosten, een ultiem chauffeurscomfort en vooral een ongeëvenaarde veelzijdigheid.

De nieuwe DAF is voorzien van een laadbak en een zware laadklep, waardoor alle spullen er in kunnen voor het verzorgen van de klauwen van het vee. Met een toonaangevend laadvermogen, gekoppeld aan een laag eigen gewicht.

Stijlvol

Zijn stoere en elegante uitstraling heeft de CF gemeen met de XF en LF. Waardoor de markante grille en het fraaie chromen paneel met DAF-logo echte eyecatchers zijn. Het aantrekkelijke frontdesign loopt door in de spatschermen en de fenders. Voor een optimale aerodynamica en de hoogste brandstofefficiency.

Doordacht

DAF CF 230 Euro 6 voor Cnossen en van der Ploeg BSF Bedrijfswagen Service FrieslandDAF CF 230 Euro 6 voor Cnossen en van der Ploeg BSF Bedrijfswagen Service Friesland

 

 

 

 

 

De DAF CF 230 Euro 6 heeft een praktische Sleepcab. En is fraai en stijlvol van buiten, en comfortabel van binnen. Waardoor design en functionaliteit hand in hand gaan. Noem de aerodynamische hoekspoilers, deze geven het uiterlijk extra cachet, en sturen de luchtstroom zodanig dat de handgrepen op de portieren schoon blijven. En dit is een must in het dagelijkse bedrijfsleven van Cnossen en van der Ploeg.

Toegankelijk

Gemakkelijk in- en uitstappen is belangrijk bij een truck in deze klasse voor Cnossen en van der Ploeg. Ook de zorgvuldig geplaatste handgrepen en handige instapverlichting dragen hier aan bij.

Cnossen en van der Ploeg mag trots kijken naar deze stijlvolle, robuuste DAF CF 230 Euro 6! Waarmee het bedrijf weer vele jaren verder kan met een maximale inzetbaarheid en betrouwbaarheid.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst de heren Cnossen en van der Ploeg veel plezier toe met de nieuwe DAF CF truck!

DAF CF 230 Euro 6 Cnossen en van der Ploeg Spannum - BSF Trucks