Afgeleverde DAF trucks

Met trots presenteren wij u de recent afgeleverde DAF trucks en GINAF trucks van Bedrijfswagen Service Friesland Leeuwarden en Bolsward. Hier naast vindt u hier acties en nieuws over BSF!

Onderstaande klanten gingen u reeds voor met afgeleverde DAF trucks of GINAF trucks. Met een nieuwe DAF truck zoals de nieuwe DAF XF 480 of de nieuwe DAF CF 450. Of een gebruikte DAF truck, allemaal onder de 5 jaar oud en onder de 500.000 kilometer. Hiernaast hebben wij nieuwe GINAF trucks afgeleverd. Waarbij Bedrijfswagen Service Friesland voor elk transportbedrijf de efficiëntste transportoplossing heeft gevonden. Een gebruikte DAF truck, een nieuwe DAF truck of een nieuwe GINAF truck met een oplossing op maat. Waar door onze klanten tevreden zijn over de afgeleverde truck. En hier zijn wij bij Bedrijfswagen Service Friesland enorm trots op natuurlijk!

Verkoop vanuit kennis van techniek: de ideale combinatie

Ondernemers die bij BSF een aankoop doen, werken daarbij samen met directielid Heine de Vries. Door zijn lange staat van dienst op het gebied van techniek, is hij voor onze klanten een sterke inhoudelijke gesprekspartner. En mocht u overwegen met uw bedrijfswagen en getrokken materieel over te stappen naar BSF? Bieden wij u vrijblijvend een neutrale schouw aan. Waarbij u bij aankoop van een nieuwe DAF truck een DAF Driver Training cadeau krijgt! Bel ons voor meer informatie over de nieuwe CF XF of LF

Ontdek de nieuwe DAF LF distributietruck. Of de nieuwe DAF CF of XF ‘Truck Of The Year 2018’

Afgeleverde DAF trucks en GINAF trucks