Afgeleverde DAF trucks

Maak kennis met de DAF LF CF XF

Met trots presenteren wij u de afgeleverde DAF trucks en GINAF trucks van Bedrijfswagen Service Friesland Leeuwarden en Bolsward. De afgeleverde DAF trucks voor onze klanten betroffen zowel nieuwe DAF vrachtwagens als gebruikte DAF vrachtwagens. Waarvan de gebruikte DAF trucks onder de 5 jaar oud zijn en onder de 500.000 kilometer hebben gereden. Hiernaast hebben wij nieuwe GINAF trucks afgeleverd. Waaronder de GINAF 4345 TSV X6

Een transportoplossing op maat

Bedrijfswagen Service Friesland heeft voor elk transportbedrijf de efficiëntste transportoplossing gevonden. Alle trucks met een oplossing op maat. Waar door onze klanten tevreden zijn. En hier zijn wij bij Bedrijfswagen Service Friesland natuurlijk enorm trots op!

Verkoop vanuit kennis van techniek: de ideale combinatie

Nieuwe daf cf en daf xf - DAF Service & Parts dealer Bedrijfswagen Service Friesland Leeuwarden Bolsward

Ondernemers die bij BSF een aankoop doen, werken daarbij samen met directielid Heine de Vries. Door zijn lange staat van dienst op het gebied van techniek, is hij voor onze klanten een sterke inhoudelijke gesprekspartner. En mocht u overwegen met uw bedrijfswagen en getrokken materieel over te stappen naar BSF? Bieden wij u vrijblijvend een neutrale schouw aan. En een oplossing op maat. Waarbij u bij aankoop van een nieuwe DAF truck een DAF Driver Training cadeau krijgt! 

Directielid Heine de Vries

“Bel Heine de Vries en vertel uw wensen” Daarna gaan wij voor u aan de slag met een vrijblijvende offerte. Samen komen we tot de meest efficiënte transportoplossing voor uw bedrijf!

Afgeleverde DAF trucks, DAF trekker met trailer of aanhangwagen, GINAF trucks

Gerelateerde artikelen

Wilt u meer informatie?

Vul dan onderstaand formulier vrijblijvend in. En wij komen zo snel mogelijk op uw vragen terug! Graag tot ziens bij Bedrijfswagen Service Friesland, uw bedrijfswagendealer in Noordwest Friesland.

Offerte aanvraag voertuig

Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring