Afgeleverde DAF trucks

Met trots presenteren wij u de recent afgeleverde DAF trucks en GINAF trucks van Bedrijfswagen Service Friesland Leeuwarden en Bolsward. Hier naast vindt u hier acties en nieuws over BSF!

Onderstaande klanten gingen u reeds voor met een nieuwe DAF truck of gebruikte DAF truck. Waarbij Bedrijfswagen Service Friesland voor elk transportbedrijf de efficiëntste transportoplossing heeft gevonden. Een gebruikte DAF truck of nieuwe DAF truck met een oplossing op maat. Waar door onze klanten tevreden zijn over de afgeleverde DAF truck. En hier zijn wij bij Bedrijfswagen Service Friesland enorm trots op natuurlijk!

  • ginaf truck
  • daf-truck-
  • afgeleverde daf truck Vrieswijk Minnertsga B.V.

Verkoop vanuit kennis van techniek: de ideale combinatie

Ondernemers die bij BSF een aankoop doen, werken daarbij samen met directielid Heine de Vries. Door zijn lange staat van dienst op het gebied van techniek, is hij voor onze klanten een sterke inhoudelijke gesprekspartner. En mocht u overwegen met uw bedrijfswagen en getrokken materieel over te stappen naar BSF? Bieden wij u vrijblijvend een neutrale schouw aan. Waarbij u bij een nieuwe DAF truck een DAF Driver Training cadeau krijgt!

Ontdek de nieuwe DAF LF, CF of XF

Afgeleverde DAF trucks en GINAF trucks