Afgeleverde DAF trucks

Met trots presenteren wij u de afgeleverde DAF trucks en GINAF trucks van Bedrijfswagen Service Friesland Leeuwarden en Bolsward. Onderstaande klanten gingen u reeds voor met afgeleverde DAF trucks of GINAF trucks. Met een nieuwe DAF truck zoals de DAF XF 480 of de nieuwe CF 450. Ook vonden klanten ons door een gebruikte DAF XF 440 te kopen. Welke allemaal onder de 5 jaar oud zijn en onder de 500.000 kilometer hebben gereden. Hiernaast hebben wij nieuwe GINAF trucks afgeleverd. Waaronder de GINAF 4345 TSV X6

Een transportoplossing op maatVoor een iedere klant een afgeleverde DAF truck op maat

Bedrijfswagen Service Friesland heeft voor elk transportbedrijf de efficiëntste transportoplossing gevonden. Een gebruikte DAF truck, een nieuwe DAF truck of een nieuwe GINAF truck met een oplossing op maat. Waar door onze klanten tevreden zijn over de afgeleverde truck. En hier zijn wij bij Bedrijfswagen Service Friesland natuurlijk enorm trots op!

Verkoop vanuit kennis van techniek: de ideale combinatie

Ondernemers die bij BSF een aankoop doen, werken daarbij samen met directielid Heine de Vries 0631517108. Door zijn lange staat van dienst op het gebied van techniek, is hij voor onze klanten een sterke inhoudelijke gesprekspartner. En mocht u overwegen met uw bedrijfswagen en getrokken materieel over te stappen naar BSF? Bieden wij u vrijblijvend een neutrale schouw aan. En een oplossing op maat. Waarbij u bij aankoop van een nieuwe DAF truck een DAF Driver Training cadeau krijgt! 

“Bel ons 0582880288 en vertel ons uw wensen”  En wij gaan voor u aan de slag met een vrijblijvende offerte. Samen komen we tot de meest efficiënte transportoplossing voor uw bedrijf!

Ontdek onze nieuwe DAF Trucks
De nieuwe DAF LF
of de nieuwe DAF XF of CF

 

Afgeleverde DAF trucks en GINAF trucks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *