Afgeleverde DAF trucks

Maak kennis met de DAF LF CF XF

Met trots presenteren wij u de afgeleverde DAF trucks en GINAF trucks van Bedrijfswagen Service Friesland Leeuwarden en Bolsward. De afgeleverde DAF trucks voor onze klanten betroffen zowel nieuwe DAF vrachtwagens als gebruikte DAF vrachtwagens. Waarvan de gebruikte DAF trucks onder de 5 jaar oud zijn en onder de 500.000 kilometer hebben gereden.

Afgeleverde DAF trucks een transportoplossing op maat

Bedrijfswagen Service Friesland heeft voor de klant de efficiëntste transportoplossing gevonden. Alle trucks met een oplossing op maat. Waar door onze klanten tevreden zijn. En hier zijn wij bij Bedrijfswagen Service Friesland natuurlijk enorm trots op!

Verkoop vanuit kennis van techniek: de ideale combinatie

Nieuwe truck kopen DAF XF XG XG+
Heine de Vries

Ondernemers die bij BSF een aankoop doen, werken daarbij samen met Heine de Vries of Roy de Vries. Samen vormen zij ons verkoopteam in Friesland. Door de lange staat van dienst op het gebied van techniek, zijn zij voor onze klanten een sterke inhoudelijke gesprekspartner.

Nieuwe collega Roy de Vries - Bedrijfswagen Service Friesland
Roy de Vries

En mocht u overwegen met uw bedrijfswagen en getrokken materieel over te stappen naar BSF? Bieden wij u vrijblijvend een neutrale schouw aan inclusief DAF gecertificeerd onderhoud en service op exact hetzelfde adres!

Wij zijn trots op onze afgeleverde DAF en GINAF trucks!

Gerelateerde artikelen

Wilt u meer informatie?

Vul dan onderstaand formulier vrijblijvend in. En wij komen zo snel mogelijk op uw vragen terug! Graag tot ziens bij Bedrijfswagen Service Friesland, uw bedrijfswagendealer in Noordwest Friesland.

Offerte aanvraag voertuig

Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring