6e DAF XF uit een serie van zes Tiltrans Burgum!

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van de 6e DAF XF uit een  serie van zes aan Tiltrans in Burgum.

6e DAF XF uit serie van zes voor Tiltrans Burgum - BSF Trucks

DAF XF FT 440 Super Space Cab

De prominente en stijlvolle grille met aluminium accenten en de fraaie koplampen geven de XF zijn krachtige en elegante uitstraling. De grille draagt in belangrijke mate ook bij aan de uitstekende koeling van de motor voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik op lange afstanden.

Zowel de koplampen als de mistlampen zijn uitgevoerd in onbreekbaar Lexan. De Spoilers en fenders reduceren het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot met 10 procent. Ze zijn zorgvuldig afgestemd op de voertuigbreedte van 2,55 meter. Hetzelfde geldt voor de aerodynamische spatborden met geïntegreerd knipperlicht, goed zichtbaar voor fietsers en voetgangers voor extra veiligheid. De XF is doordacht, tot in het kleinste detail.

Wederom is deze prachtig mooie DAF XF voor Tiltrans een visitekaartje voor het wegennet van Europa.

Tiltrans heeft een drietal werkmaatschappijen, te weten Tiltrans Noord, Tiltrans Milieu gevestigd in Burgum (Frl) en Tiltrans Zuid gevestigd in Best (NB), waar wij over de afgelopen vijf afleveringen al vele artikels over geplaatst hebben. Natuurlijk zal er nog een exclusief artikel volgen over alle zes afgeleverde DAF trekkers! Maar omdat het niet even snel voor elkaar te krijgen is om de zes DAF trekkers bij elkaar te krijgen, zal dit artikel nog even op zich laten wachten.

Wij zijn zeer trots dat wij als DAF dealer in Friesland zes DAF XF trekkers mochten afleveren aan transportbedrijf Tiltrans!

Voor nu wil Bedrijfswagen Service Friesland transportbedrijf Tiltrans enorm bedanken voor de gun factor dat wij de zes DAF XF trekkers mochten afleveren! Waarbij wij transportbedrijf Tiltrans en de chauffeur heel veel succes en vele veilige kilometers toe wensen.

6e DAF XF uit een serie van zes voor Tiltrans - afgeleverd door Bedrijfswagen Service Friesland