6 DAF CF 410 voor BMN Bouwmaterialen

Bedrijfswagen Service Friesland mocht van 6 DAF CF 410 trekkers de sleutels overhandigen aan BMN Bouwmaterialen. De veelzijdige DAF CF 410 is stil en zuinig wat opnieuw bijdraagt voor een schoner milieu. Want wie ziet BMN dagelijks niet rijden met zware bouwmaterialen door heel Nederland. Alleen nu met een nieuw exterieurdesign. En met een nieuw interieur dat het comfort voor de chauffeur op een nog hoger niveau tilt.

Zes nieuwe DAF CF FT 410 voor BMN Bouwmaterialen

Cabine exterieur van 6 DAF CF 410 trekkers

De zes nieuwe DAF CF trekkers zijn uitgevoerd met Sleeper Cab, een mechanische cabine-ophanging en ergomische dakspoiler en fenders. Werklampen kunnen via een aparte schakelaar aangestuurd worden vanuit de cabine. Daarnaast zijn voor het bouw- werkverkeer 2 zwaailampen en led flitsers opgebouwd. De cabine is gespoten in de BMN huiskleur, waar boven het DAF logo het websiteadres BMN.NL duidelijk zichtbaar is.

Cabine interieur DAF CF FT 410

De kleurafwerking van het cabine interieur is Dark Sand met als decoratiekleur Black Rock. En wanneer de chauffeur de cabine binnen stapt voelt de Luxury Air chauffeursstoel zeer goed aan. Met daarnaast een comfortabele Automatische temperatuurregeling met airco.

Communicatie en rij-management

In de zes nieuwe DAF trekkers zijn een Universele Fleet Management Systeem Connector toegepast Met hierbij voor de communicatie een Truck Phone. Verder is gekozen voor een Adaptive Cruise Control met FWS en AEBS. Met Driver Performance Assistent om iedere chauffeur optimaal te laten presteren. Voor de veiligheid en beveiliging bezit de DAF CF een Lane Departure Warning Systeem.

Voertuigstabiliteitsregeling (VSC)

Een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC) is een elektronisch actief veiligheidssysteem dat de bestuurder helpt de beheersing over zijn voertuig te behouden bij kritische manoeuvres. Zoals bij plotseling uitwijken om een obstakel te vermijden of bij krachtig sturen in een onverwacht krappe bocht.

Aandrijflijn

De DAF is uitgevoerd met een MX-11 motor met een Euro 6 uitlaatemissie. Met hierbij een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen en handbediening Full-versie.

BMN | Bouwmaterialen

BMN Bouwmaterialen heeft in totaal 81 vestigingen verspreid over geheel Nederland. En heeft alles te bieden wat met de bouw van uw huis of uw bedrijf te maken heeft. Daarnaast heeft BMN ook alles voor het interieur, van een badkamer tot aan een keuken. En via de website komt u al gauw binnen in de webshop van BMN | Bouwmaterialen, waar u werkelijk alles voor de bouw in uw winkelwagen kunt plaatsen. Waarna de zes nieuwe toegevoegde DAF CF FT 410 trekkers u graag de bouwmaterialen gaan bezorgen!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst BMN Bouwmaterialen en de chauffeurs heel veel succes en veilige kilometers toe.

1e DAF CF 260 uit een serie van 5 DAF trucks voor Elis

6 nieuwe DAF CF FT 410 voor BMN Bouwmaterialen