6 CF 450 FT Euro 6 voor Melkweg | Fritom

Afgelopen week mocht Bedrijfswagen Service Friesland de sleutels overhandigen van de 6e CF 450 FT Euro 6 aan Melkweg | Fritom in Bolsward. Alle 6 DAF CF 450 FT 4×2 trekkers met een lage instap worden ingezet voor het RMO rijden. Waar de optie Silent-Modus goed voor van pas komt.

6 CF 450 FT Euro 6 voor Melkweg Fritom

6 CF 450 FT Euro 6

De 6 CF 450 FT Euro 6 trekkers zijn uitgevoerd met een Space Cab. Edddssdcfdffdsssn een lucht geveerde cabine-ophanging. Waarop door Bedrijfswagen Service Friesland 4 werklampen en 2 led-zwaailampen zijn gemonteerd. En is er een gereedschapskist opgebouwd. Daarnaast is de cabine in de bedrijfskleur gespoten en is er reclame beplakking aangebracht comfort de huisstijl van Melkweg | Fritom.

Cabine interieur

DAF CF 450 FT 4x2

De kleurafwerking van het cabine interieur is Dark Sand. Met als decoratie kleur Black Rock. De chauffeur mag plaats nemen in een Luxury Air chauffeursstoel. En hij heeft voor zich een Soft Grip-stuurwiel. Hiernaast heeft de CF 450 FT een Automatische temperatuurregeling met Airco. Een aluminium dakluik met pollenfilter. En is door Bedrijfswagen Service Friesland een Astraal boordcomputer ingebouwd. En een Orlaco achter zicht camera.

Communicatie en rijmanagement

In alle 6 DAF CF Euro 6 trekkers zijn een Universele Fleet Management Systeem Connector ingebouwd met DAF Connect. DAF Connect optimaliseert de voertuigbeschikbaarheid, vermindert de operationele kosten en verhoogt de logistieke doeltreffendheid. Daarnaast stelt DAF Connect Melkweg | Fritom tevens in staat onderhoud en reparaties zo effectief mogelijk te plannen en voordeel te halen uit advies op maat, dat dankzij DAF Connect gegeven kan worden. Daarnaast is in de DAF CF een Truck Phone met een luxe luidsprekersysteem en 6 luidsprekers geplaatst. En bezit de CF een Adaptive Cruise Controle met FCW en AEBS. Plus een Driver Performance Assistent om de chauffeur optimaal te laten presteren. En voor de veiligheid en beveiliging is de DAF CF 450 in het bezit van:

  • Een Lane Departure Warning System
  • Een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC)
  • En een achteruitrijsignalering
6 CF 450 FT Euro 6 voor Melweg Fritom

Aandrijving

Alle 6 DAF Euro 6 trekkers zijn uitgevoerd met een PACCAR MX-11 motor. En met een uitlaatemissie voor een schoner milieu. Daarnaast een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen, en handbediening Full-versie. Met een achterasverhouding van 2.38. Een MX Engine brake en een parkeerrembediening met test positie. En ook heeft de DAF CF een aangedreven achteras met schijfremmen.

Aan het grote wagenpark van Melkweg | Fritom zijn 6 plaatjes van DAF Euro 6 trekkers toegevoegd. Een waar visitekaartje op het Nederlandse wegennet.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Melkweg | Fritom en de chauffeurs veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

6 CF 450 FT Euro 6 voor Melkweg Fritom in Bolsward