5e GINAF Truck voor De Waard Sneek

Vandaag mocht Bedrijfswagen Service Friesland de sleutels overhandigen van de 6e truck in 2018. Dit keer een GINAF truck. We mochten de sleutels overhandigen van een GINAF 4345 X6 TSV aan de Waard Transport & Overslag in Sneek.

Vijfde GINAF 4345 X6 TSV voor de Waard

GINAF 4345 X6 TSV

Deze vijfde GINAF-truck, de GINAF 4345 X6 TSV is uitgevoerd met HYVA-containerinstallatie en een PALFINGER-autolaadkraan. Hier naast is de GINAF truck voorzien van een vangmuilkoppeling. Door de vangmuilkoppeling kan de nieuwe dieplader worden meegenomen. Hierdoor is de vrachtauto uiterst multifunctioneel inzetbaar!

DE GINAF 4345 X6 TSV is uitgevoerd met een 510 MX-13 PACCAR-motor. Met 510 pk in combinatie met de ZF As-Tronic 16 versnellingsbak met speciale GINAF Offroad software. De chauffeur van De Waard krijgt hiermee nu de mogelijkheid te kiezen tussen een weg- en een terreinstand. De versnellingsbak kan hiermee in beide omstandigheden nu optimaal en zonder concessies zijn werk doen.

De 4345 X6 TSV is een 8×6 aangedreven voertuig, waarvan de tweede as hefbaar is. Hiermee kan het voertuig zowel in het zand-asfalt werk ingezet worden. Met zijn 44,5 ton GVW kan het voertuig ruim 20 ton aan lading verzetten.

De Waard

De Waard heeft vestigingen in Sneek, Meppel en Zeewolde, en is actief op het gebied van grond- weg- en waterbouw en transport & overslag. Het bedrijf heeft een eigen vloot van 15 voertuigen. Hiernaast heeft het bedrijf een uitgebreid machinepark van 50 grondverzetmachines. Uiteenlopend van minigravers tot 60 tons rupskranen, zware shovels en knikdumpers.

De Waard heeft, met de GINAF 4345 X6 TSV een zeer mooie truck in handen. Welke breed inzetbaar is op elk type ondergrond.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst De Waard en de chauffeur Durk veel succes en veilige kilometers!

Vijfde GINAF 4345 X6 TSV voor de Waard