5 DAF CF 410 trucks afgeleverd aan BMN Bouwmaterialen

BMN Bouwmaterialen kiest weer voor DAF Service dealer BSF!

5 nieuwe DAF CF 410 trucks afgeleverd aan BMN Bouwmaterialen

In 2019 koos BMN Bouwmaterialen eerder al voor zes DAF trucks. Bedrijfswagen Service Friesland (BSF) is trots dat BMN Bouwmaterialen weer voor DAF kiest! Bij verschillende vestigingen mochten wij de sleutels overhandigen van in totaal 5 DAF CF 410 trucks. Gespoten in de bedrijfskleur van BMN Bouwmaterialen. Met de Bedrijfsnaam duidelijk in zicht. 5 prachtige nieuwe DAF CF trucks, veelzijdig, stil, zuinig en breed inzetbaar!

Exterieur DAF CF 410

De 5 DAF CF 410 trucks zijn niet alleen veelzijdig maar hebben ook een zeer aantrekkelijk exterieur design. Tal van designelementen maken de DAF CF een aantrekkelijke truck voor het oog. Met de lage opstap biedt de DAF CF 410 alle comfort voor de chauffeur! Voor het bouw- werkverkeer zijn er 2 zwaailampen en led flitsers opgebouwd.

Interieur

Wanneer de chauffeur plaats neemt in de nieuwe DAF CF komt het comfort hem tegemoet. Waarin hij kan plaats nemen in een Luxury air chauffeursstoel. De temperatuur in de DAF CF wordt geregeld met een automatische temperatuurregeling en Airco. Daarnaast zorgt de duidelijke indeling voor een optimaal gebruiksgemak voor de chauffeur. Waarin dankzij de slimme voertuigelektronica de positie van de schakelaars zijn aangepast aan de inzet van de truck en de voorkeur van de chauffeur!

5 nieuwe DAF CF 410 BMN Bouwmaterialen

Communicatie en rijmanagement

In alle 5 DAF CF 410 trucks zijn een Universele Fleet Management Systeem Connector toegepast. Met hierbij voor de communicatie een Truck Phone. Verder is de CF voorzien van een Adaptive Cruise Control en Driver Performance Assistent om iedere chauffeur optimaal te laten presteren. Voor de veiligheid is de DAF CF ook uitgevoerd met een Lane Departure Warning Systeem.

BMN | Bouwmaterialen

BMN biedt een ruim assortiment materialen en diensten voor professionele bouwers onder één dak: van hout en plaat, ruwbouw, chemie & bindmiddelen, afbouw, tegels tot en met ijzerwaren en gereedschap. De materialen zijn af te halen op meer dan 85 vestigingen in Nederland, of worden in een korte tijd bezorgd.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst BMN Bouwmaterialen en de chauffeurs heel veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

5 DAF CF 410 trucks afgeleverd aan BMN Bouwmaterialen