4x DAF CF 340 FAN 6X2 gemeente Noard Oast Fryslân

Bedrijfswagen Service Friesland B.V. mocht een 4x DAF CF 340 FAN 6X2 bakwagen afleveren aan de gemeente Noard Oast Fryslan. Met op speciaal verzoek bezit de CF 340 maar liefst een 10 Tons vooras. En daarnaast zijn er zijladers opgebouwd door VDL Translift. Omdat het nooit veilig genoeg kan zijn is in de DAF CF 340 ook een camerasysteem ’Corner Eye’ gebouwd puur voor de veiligheid! Al met al krijgt de gemeente 4 x schitterende DAF CF 340 FAN 6×2 bakwagens met zijladers waarmee de chauffeur zeer handig de huisvuil containers in de gemeente per 2 stuks kunnen legen!

4x nieuwe DAF CF 340 FAN 6x2 2021 voor Gemeente Noard Oast Fryslan

Exterieur 4 nieuwe DAF CF

Verder zijn de 4 DAF CF 340 FAN met een enkellucht gestuurde naloop as. En hebben ze een mechanische cabineophanging waarop een Day Cab. Daarnaast is de CF in het bezit van een vaste lage opstap welke handig is voor de chauffeur. Voor een goed zicht bezit de CF 340 Halogeen koplampen met een lichtbundel voor rechts vekeer. Daarnaast nog LED-dagvelichting met mistlampen. En zijn de 4 DAF CF gespoten in de kleuren van Gemeente Noard Oast Fryslân.

Interieur nieuwe DAF CF 340

4x DAF CF 340 gemeente Noard Oast Fryslan

De chauffeurs kunnen allebei plaats nemen in een Luxury Air chauffeursstoel. Met een ruim luxe dashboard van alle gemakken voorzien! De DAF accessoires zijn in het dashboard rond de chauffeur gebouwd zodat het hen beslist niet ontbreekt aan chauffeurscomfort. Waarin de opbergbak handig is verwerkt in de motortunnel. Daarnaast bezit de CF 340 FAN ook een Aufomatische klimaatregeling.

Voor het rijmanagement is een Fleet management Systeem Connector toegepast samen met het DAF Connect. Zo kan de gemeente realtime zicht houden op de voertuigen. Daarnaast heeft de CF 340 FAN voor het rijmanagement een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS-3. En natuurlijk de niet te ontbreken Driver Performance Assistent welke zorgt voor het optimaal rijden van de chauffeurs.

Voor de veiligheid en de beveiliging ontbreekt het de CF 340 FAN 6×2 bakwagen ook aan niets. Zo bezit de DAF CF een:

  • Lane Departure Warning-system
  • Voertuigstabiliteitsregeling (VSC)
  • Achteruitrijsignalering

Aan het wagenpark van de gemeente Noard Oast Fryslân worden 4x prachtige DAF CF 340 6×2 bakwagen toegevoegd! En zijn alle 4 ware visitekaartjes voor de Gemeente!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst de Gemeente Noard Oast Fryslân en de chauffeurs veel succes, rij plezier en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen van afgeleverde DAF trucks


4x nieuwe DAF CF 340 FAN voor gemeente Noard Oast Fryslan