4 DAF XF FT 480 4×2 voor Tiltrans Transport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht opnieuw van 4 DAF XF FT 480 4×2 trekkers de sleutels overhandigen aan Tiltrans Transport in Burgum. Het wagenpark van Tiltrans Transport is groot. Voor de communicatie en rijmanagement is in de DAF XF FT 480 4×2 een DAF Connect wel nodig. DAF Connect voorziet Tiltrans Transport van up-to-date informatie over hun chauffeurs, trucks en logistieke processen. Deze performance data helpt om de voertuigbeschikbaarheid te verhogen, de operationele kosten te verlagen en optimale logistieke efficiency te realiseren.

4 DAF XF FT 480 4x2 voor Tiltrans Transport

4 DAF XF FT 480 4×2

Graag laten we jullie zien wat de DAF XF FT 480 4×2 van Tiltrans Transport nog meer in zijn mars heeft. De DAF XF FT 480 is voorzien van een Mechanische Cabineophanging met hierop een Super Space Cab. Met ledverlichting, mistlampen, Skylights, en een Frontspiegel. Hiernaast is gekozen voor een vaste dakspoiler en Fenders.

Cabine interieur

De cabinekleur van de 4 DAF XF FT 480 4×2 is klaargemaakt in de bedrijfskleuren van Tiltrans Transport. Hierbij is de kleurafwerking van het cabine interieur Dark Sand. En de decoratie cabine interieur kleur Piano Black. De chauffeur mag plaats nemen in een Luxury Air chauffeursstoel met voor hem een Soft Grip zwart stuurwiel. De DAF XF is voorzien van een Automatische klimaatregeling in de cabine. Met hiernaast een Standverwarming met Restwarmtepomp en Timer.

4 DAF XF voor Tiltrans Transport

Communicatie en rijmanagement

Voor de communicatie en rijmanagement is in de DAF XF FT 480 4×2 een Fleet Management Connector Systeem ingebouwd. DAF Connect voorziet Tiltrans Transport van up-to-date informatie over hun chauffeurs, trucks en logistieke processen. Deze performance data helpt om de voertuigbeschikbaarheid te verhogen, de operationele kosten te verlagen en optimale logistieke efficiency te realiseren. Op basis van de informatie die DAF Connect geeft, kan het onderhoud nog beter worden afgestemd op uw specifieke wagenpark en bedrijfsvoering. Bedrijfswagen Service Friesland ondersteunt u proactief door op het juiste moment onderhoud en reparaties in te plannen en uit te voeren.

Hiernaast is voor de communicatie een Truck Phone en een 27 MC geplaatst. Waarnaast voor het rijmanagement een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS. Met hierbij een Predictive Cruise Controle plus een Driver Performance Assistent.

Veiligheid en Beveiliging

Voor de veiligheid en beveiliging was de keuze niet moeilijk, en koos men voor een DAF Night Lock in de 4 DAF trekkers. Met een Lane Departure Warning System voor de veiligheid van de chauffeur en een voertuigstabiliteitsregeling (VSC).

Aandrijflijn

De DAF XF FT 480 4×2 is voorzien van een MX-13 motor. Met een Euro 6 uitlaatemissie. En een Automatische Traxon versnellingsbak met 12 versnellingen, en handgeschakeld, Full versie. De Eco Performance Mode staat garant voor een optimale balans tussen uitstekende motorprestaties en een laag brandstofverbruik. Dit is voor u brandstofefficiency de hoogste prioriteit, Eco Fuel Mode is de beste optie. Waarbij er bij lagere toerentallen van versnelling gewisseld wordt.

4 DAF XF voor Tiltrans Transport

Tiltrans – Snel, Flexibel en vakkundig!

Tiltrans is ondergebracht in een drietal werkmaatschappijen. Te weten Tiltrans Noord en Tiltrans Milieu gevestigd in Burgum (FRL) en Tiltrans Zuid gevestigd in Best (NB) Het werkgebied van Tiltrans beslaat een groot deel van Europa waarbij Duitsland, België, Frankrijk, Italië, Denemarken en Groot-Brittannië de belangrijkste landen zijn.

Tiltrans Noord en Tiltrans Zuid beschikken samen over een wagenpark met de meest uiteenlopende voertuigen. Namelijk Kipwagens, siloblaaswagens, tankwagens, walkingfloor opleggers en openopleggers met laadkraan. Tiltrans Noord beschikt over 40 trekkende eenheden en 100 getrokken eenheden. Hiernaast beschikt Tiltrans Zuid over 10 trekkende eenheden en 10 getrokken eenheden. Tiltrans Milieu heeft er 23 trekkende eenheden.

Tiltrans Milieu verzorgt transporten van slachtbijproducten afkomstig van grote slachterijen in Nederland. Voor het uitvoeren van deze transporten worden kippers, tankwagens en een koeloplegger ingezet. De kipopleggers zijn voorzien van vloeistofdichte laadbakken welke voorzien zijn van afdekzeil of afdekkleppen. Tiltrans Milieu beschikt over 23 trekkende eenheden en 40 getrokken eenheden.

Aan dit mooie wagenpark hebben wij 4 DAF XF FT 480 4×2 trekkers mogen toevoegen. Een pracht visitekaartje voor Tiltrans Transport!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Tiltrans Transport en de chauffeurs veel succes met deze mooie 4 DAF XF Super Space Cab trekkers!

4 DAF XF FT 480 voor Tiltrans Transport