4 DAF CF trekkers voor Veenstra | Fritom

Bedrijfswagen Service Friesland mocht van 4 DAF CF 440 trekkers de sleutels overhandigen aan Veenstra | Fritom in Heeg.

4 DAF CF 440 trekkers voor Veenstra | Fritom

Veenstra | Fritom – een wereldwijd begrip

veenstra fritomAl sinds 1928 bestaat het familiebedrijf Veenstra | Fritom. Waarbij men oprecht kan zeggen dat Veenstra | Fritom een wereldwijd begrip is. Door de jaren heen zijn zij gegroeid door de persoonlijke benadering naar de klant toe. De persoonlijke benadering welke garandeert dat zij optimaal op de wensen van de klant kunnen inspelen.

Met 110 eenheden houd Veenstra | Fritom zich bezig met binnenlandse distributie, Eurogroupage* en warehousing. Samen met de zusterbedrijven telt Veenstra | Fritom over meer dan 500 eenheden.

De missie van Veenstra | Fritom

De missie van Veenstra | Fritom is het vervullen van de regelfunctie in logistieke dienstverlening. Zij zorgen voor een logistieke rust voor hun opdrachtgevers. Daarbij dragen zij de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling, uitvoering en bewaking van logistieke processen. Hierdoor kan de klant zich richten op zijn primaire bedrijfsproces. Waarbij Veenstra | Fritom denkt in oplossingen voor de klant, ze kijken naar wat de klant nodig heeft. Zij bepalen voor ieder klantprobleem de juiste aanpak en beste oplossing.

Toegevoegde waarde

Als de klant dat wil, verzorgt Veenstra | Fritom zijn hele logistieke proces. Van transport, distributie en warehousing, tot het voeren van de regie over zijn interne en externe goederenstromen. Ze beschikken hiervoor over geavanceerde warehouse- en transportmanagementsystemen. Goede informatievoorziening richting klant is hierbij belangrijk. Daar zorgen zij dan ook voor!

4 maal DAF CF voor Feenstra | Fritom

4 DAF CF 440 trekkers voor Veenstra | Fritom Bij een transportbedrijf als Veenstra | Fritom hoort een veelzijdige DAF trekker welke breed ingezet kunnen worden. Zo viel de keus voor Veenstra op een DAF CF 440. Welke bekend staat om zijn veelzijdigheid. En de ideale truck is voor een veelheid aan toepassingen.

Alle vier afgeleverde DAF CF trekkers zijn uitgevoerd met een state off the art 10,8 liter MX-11 Euro 6 motor. Welke een krachtige motorrem bezitten. Een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak. En een eind reductie welke is afgestemd op de gemiddelde beladingsgraad van het voertuig.

Comfortabel

Omdat de chauffeurs de wereld over rijden. Moet een truck in deze klasse ook uitermate comfortabel zijn voor de chauffeur. Zo bied de DAF CF de ideale werkomgeving met erg veel comfort, veiligheid en gebruiksgemak. Waarbij een optimale toegankelijkheid, zitpositie en bediening bijdragen aan het hoogste rijcomfort. Het klimaatsysteem met optimale luchtcirculatie maakt het comfort compleet.

Sterk

4 DAF CF 440 trekkers voor Veenstra | Fritom

Het lichte en sterke chassis betekent meer laadvermogen voor het hoogste rendement. De grote stijfheid en de Stabilink achterwielophanging zorgen voor een stabiel weggedrag. Waarbij Vehicle Stability Control (VSC) de kans verkleint op kantelen en scharen. Hiernaast dragen de nieuwe assen en asophanging bij aan de superieure rijeigenschappen.

DAF Driver Performance Assistant (DPA).

Het nieuwe dashboard is volledig rondom de chauffeur ontworpen met alle bedieningselementen perfect binnen handbereik. De nieuwe stoelen bieden het hoogste comfort en het nieuwe, multifunctionele stuurwiel ligt comfortabel in de hand. De chauffeur heeft een uitstekend zicht op het nieuwe instrumentarium met fraai kleurendisplay. Standaard op elke CF is de DAF Driver Performance Assistant (DPA).

Informatief

Het centrale kleurendisplay geeft informatie over de rit, brandstof verbruik, laadvermogen, service en nog veel meer. De Driver Performance Assistant (DPA) helpt de chauffeur om zo zuinig mogelijk te rijden. De DPA geeft de chauffeur informatie over brandstofverbruik. Remgedrag. Anticiperen op het verkeer, en geeft schakeladviezen. Handig zijn de tips om brandstof te besparen. Om optimaal gebruik te maken van de motorrem en het belang van de juiste spoilerafstelling en bandenspanning. De DPA motiveert de chauffeur om het beste uit de CF te halen, met minimale inspanning.

Stoer en robuust

De DAF CF heeft een stoer en robuust uiterlijk. En met alle vier DAF CF trekkers gespoten in de bedrijfskleuren van Veenstra Fritom. Zijn alle vier DAF CF trekkers een wereldwijd visitekaartje voor het bedrijf!

Wij zijn als Bedrijfswagen Service Friesland dan ook trots deze vier DAF CF trekkers zo te mogen afleveren aan Veenstra | Fritom.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Veenstra | Fritom en de chauffeurs veel succes en veilige kilometers toe!

Twee nieuwe DAF CF 450 Veenstra|Fritom

4 DAF CF 440 trekkers Veenstra Fritom