3e XF 450 FT Euro 6 VBB Transport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van de 3e DAF XF 450 FT Euro 6 aan VBB Transport BV uit Dokkum.

3e DAF XF 450 voor VBB Transport

3e DAF XF 450 FT Euro 6

De cabine van de mooie DAF XF 450 FT Euro 6 is rood van kleur met een mechanische cabine-ophanging. Een verstelbare dak spoiler en Fenders. Hiernaast is de XF uitgevoerd met ledverlichting, mistlampen, en een frontspiegel.

Cabine interieur

De kleurafwerking van het Cabine interieur is Dark Sand met de decoratiekleur Piano Black. De chauffeur heeft een Luxury Air chauffeursstoel met voor hem een Soft grip stuurwiel. Verder zit in de cabine van de 3e DAF XF 450 FT Euro 6 een Automatische temperatuurregeling met Airco.

3e XF 450 FT Euro 6 voor VBB Transport

DAF CONNECT

Een groot transportbedrijf kan niet meer zonder DAF Connect! Om deze reden hebben we samen besloten een Universele Fleet Management Connector in te bouwen met DAF Connect. Welke VBB Transport snel voorziet van up-to-date informatie over de chauffeurs, trucks en logistieke processen. Deze informatie is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar online beschikbaar. En helpt VBB Transport om de voertuigbeschikbaarheid te verhogen, de operationele kosten te verlagen en optimale logistiek efficiency te realiseren. Hiernaast is voor de communicatie een Truck Phone toegepast en een luxe luidsprekersysteem met 6 luidsprekers geïnstalleerd.

De DAF XF 450 FT Euro 6 is uitgevoerd met een PACCAR MX-11 motor. Met een milieuvriendelijke uitlaatemissie Euro 6. Een geautomatiseerde versnellingsbak met 12 versnellingen en met handbediening, Full-versie.

Aandrijflijn

De DAF XF 450 FT Euro 6 is uitgevoerd met een PACCAR MX-11 motor 330 kW/449 pk. Met een milieuvriendelijke uitlaatemissie Euro 6. En een geautomatiseerde versnellingsbak met 12 versnellingen en met handbediening, Full-versie.

DAF XM6 Brandstofsysteembescherming

De DAF XF 450 FT is uitgevoerd met een remprestatiebewaking en een MX Engine Brake. Hiernaast heeft Bedrijfswagen Service Friesland een DAF XM6 brandstofsysteem bescherming ingebouwd. De DAF XM6 brandstofsysteembescherming beschermt het nieuwe DAF Euro 6 brandstofsysteem extra tegen verontreinigingen, en vocht in de brandstof. De XM6 is een oplossing die de kans op reparaties voorkomt en ongeplande stilstand beperkt.

VBB Transport BV

Ook voor verschepingen en export over de gehele wereld kunt u bij VBB Transport in Dokkum terecht.

VBB Transport heeft hun transportbedrijf gevestigd in Dokkum. En heeft zich gespecialiseerd in Distributie door de gehele Benelux en Duitsland. VBB Transport staat voor service, kwaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid. Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van transport. Hierdoor kunt u voor verschepingen en export over de hele wereld bij VBB Transport in Dokkum terecht.

Bedrijfswagen Service Friesland is trots dat wij drie mooie DAF XF 450 FT Euro 6 trekkers mogen toevoegen aan VBB Transport. 3 prachtige visitekaarten voor VBB Transport!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst VBB Transport en de chauffeur veel succes en veilige kilometers.

3e XF 450 voor VBB tramsport