3e prijs BSF Mooiste Truck verkiezing: TRANSPORTENA!

Eind vorig jaar organiseerde Bedrijfswagen Service Friesland een mooiste truck verkiezing. Uit de ruim 570 inzendingen koos een jury, onder leiding van Iep van der Meer 3 winnaars. Uiteraard gingen we ook op bezoek bij de mooiste drie trucks, zoals vandaag bij de 3e prijs winnaar BSF mooiste truck verkiezing: Transportena in Sneek.

3e prijs BSF mooiste truck verkiezing Transportena

Transportena scoort hoge ogen in BSF mooiste truck verkiezing

Henk, Sander en Robert Portena hebben een schitterende DAF Super Space Cab op de weg gezet. In de BSF mooiste truck verkiezing scoorde de DAF hoge ogen. En bij een showtruck competitie zouden de kansen wellicht anders liggen voor deze fraaie DAF. Maar in deze competitie lagen de criteria anders, zo kon het gebeuren dat de stoere 6×2 XF van E.J de Jong uit Parrega tweede werd. En de zwarte Super Space Cab van Jan de Jong uit Ureterp werd eerste in de BSF mooiste truck verkiezing.

Familie Portena, namens Bedrijfswagen Service Friesland en Iep van der Meer van harte gefeliciteerd met jullie prijs. Er komt ook nog een aardigheidje aan namens BIGtruck, maar de bloemen en de eeuwige roem hebben jullie bij deze al binnen!

Op de foto zien we Heine de Vries van Bedrijfswagen Service Friesland met Henk en Sander Portena.
Klik hier voor het verhaal in BIGtruck!
Mede mogelijk gemaakt door Iep van der Meer BIGtruck Magazine
3e prijs BSF Mooiste truck verkiezzing Transportena