3e Nieuwe DAF XF 480 FTG de Vlas Transport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de 3e DAF XF in 2018 afleveren aan de Vlas Transport in Harlingen. Het betreft de nieuwe DAF XF 480 FTG Super Space Cab. De nieuwe DAF XF welke verkozen is tot Truck Off The Year 2018. En met speciale brandstoftanks welke opgebouwd zijn door Bedrijfswagen Service Friesland.

3e Nieuwe DAF XF 480 FTG voor de Vlas Transport

3e Nieuwe DAF XF 480 FTG Super Space Cab

De DAF XF voorloopas trekker is uitgevoerd met een MX-13 PACCAR-motor. En een TraXon geautomatiseerde versnellingsbak, met 12 versnellingen. De TraXon geautomatiseerde versnellingsbak heeft minder wrijvingsverliezen. Kan nog sneller opschakelen. En het uitgebreid gebruik van EcoRoll dragen bij aan het ongekend lage brandstofverbruik. Dankzij de stille en soepele werking en de nauwkeurige bediening van de koppeling ervaart de chauffeur een ongeëvenaard gebruiksgemak. De nieuwe generatie TraXon geautomatiseerde transmissies hebben hogere reducties in de laagste versnellingen. Waar door rijden met nog lagere toerentallen mogelijk is. En tijdens het rijden biedt de Traxon geautomatiseerde versnellingsbak de mogelijkheid te kiezen voor Standard Transport. Liquid Transport. Heavy Haulage en Long Combination Vehicles (LCV).

XF 480 FTG 6×2 gestuurde voorloopas trekkerXF 480 FTG 6x2 gestuurde voorloopas

Met de chassisconfiguraties biedt de Nieuwe XF ongeëvenaarde flexibiliteit. Deze DAF XF 480 FTG is uitgevoerd met een gestuurde voorloopas. De gestuurde voorloopas biedt optimale efficiëntie. Er is voor deze slimme indeling van chassiscomponenten gekozen. Waar door er nu volop ruimte is voor het bevestigen van de groot volume brandstoftanks. Waar de Vlas Transport veel voordeel van heeft in het internationale transport.

De Vlas sinds 1933 een veelzijdige logistieke dienstverlener!

Met een wagenpark van ruim 50 auto’s staat in Harlingen een hypermoderne bedrijfsaccommodatie van De Vlas Transport.

Nu alweer vier generaties de Vlas die de hier scepter zwaaien. Meegegroeid met de tijd qua logistiek, materiaal en automatisering. En nog steeds geldt de oude slogan: “de Vlas laadt wat per as gaat.’

Vervoer

Van stuks vervoer tot groepage. Van diepvriesvracht tot buitenmaatlading, en van diepladers tot Konvooi Exceptioneel: de Vlas transport staat ervoor. De thuisbasis is aan het Wad: Harlingen. De Vlas transport werkt nationaal en internationaal, en op de Waddeneilanden. De rode De Vlas-trucks komt u overal tegen.

Aan dit prachtig mooie wagenpark van ruim 50 auto’s. Wordt nu de 3e DAF XF 480 FTG 6×2 gestuurde voorloopas trekker toegevoegd.

3e nieuwe DAF XF 480 FTG voor uitstekend chauffeurscomfort

De prachtig nieuwe DAF XF is gespoten in de bedrijfskleuren van de Vlas Transport. Een mooie rode kleur, een stoer uiterlijk, en een zeer ruime cabine voor uitstekend chauffeurscomfort.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst De Vlas Transport en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

2e DAF XF 480 FTG voor De Vlas Transport

3e Nieuwe DAF XF 480 FTG 6x2 voorloopas trekker voor de Vlas Transport