DAF XF 480 FTG 6×2 voor COMBEX

Bedrijfswagen Service Friesland mocht van de 3e DAF XF 480 FTG 6×2 trekker de sleutels overhandigen aan COMBEX Bouwlogistiek in Eastermar. In de afgelopen weken zijn de vorige twee DAF XF 480 trekkers afgeleverd. De Truck Of The Year 2018 driemaal bij COMBEX, is iets om trots op te zijn. Een DAF in deze frisse bedrijfskleur is een echte Truck Of The Year!

3e DAF XF 480 FTG 6x2 voor COMBEX Bouwlogistiek

3 Nieuwe DAF XF 480 FTG 6×2 Space Cab bij COMBEX

Alle drie XF 480 trekkers zijn uitgevoerd met FTG 6×2 gestuurde voorloopas trekkers. Voor Nationaal transport wordt er vaker gekozen voor een 6×2 uitvoering. Het totaalgewicht mag in Nationaal transport 50 ton zijn. Met een drie assige trekker en een slider koppelschotel kan de gewichtsverdeling per as precies worden uitgebalanceerd. Door dat je op het dashboard de as-lasten af kunt lezen. Hierdoor voorkomt de COMBEX dat overbeladen wordt voorkomen. Een bewuste keuze voor COMBEX Bouwlogistiek. Welke dagelijks groot en zwaar, bouwtransport en exceptioneel transport krijgt aangeboden.3 DAF XF 480 trekkers voor COMBEX

Sterk, licht en superieure rijeigenschappen

Het doordachte chassis van de DAF XF 480 FTG 6×2 is echt van topklasse. Het is sterk en licht dankzij het hoogwaardige staal. De robuustere en lichtere achteras is met een Stabilink constructie.

  • Het lage gewicht draagt bij aan een laag brandstofverbruik en een hoog laadvermogen, voor een hogere transportefficiency.

ECAS-luchtvering

De elektronisch geregelde 4 balg luchtvering (ECAS) is volledig vernieuwd voor uitstekende betrouwbaarheid, duurzaamheid en functionaliteit. Nieuwe functies zijn drukverhoudingsregeling, bediening van 2e hefbare as en drukregeling van de hefbalgen.

Drie functionele DAF XF 480 trekkers

COMBEX kan met recht zeggen dat zij met drie prachtige functionele DAF XF 480 trekkers rondrijden.  Waarin de chauffeur in een ruime DAF XF 480 rijdt met veel luxe.

Bedrijfswagen Service Friesland feliciteert COMBEX en de chauffeurs met de drie DAF XF 480 trekkers. En wenst COMBEX Bouwlogistiek en de chauffeurs veilige kilometers toe!

New DAF XF 480 FT 4×2 De Boer Internationaal Transport

3e DAF XF 480 FTG 6x2 gestuurde voorloopas trekker voor COMBEX Bouwlogistiek