3e DAF XF 450 Lootsma Tanktransport

De 1e aflevering in 2019 is weer een feit! Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van de 3e DAF XF 450 met de Silent versie aan Lootsma Tanktransport in Bolsward.

Derde DAF XF 450 voor Lootsma Tanktransport - Silent versie
DAF XF 450 met unieke Silent versie

3e DAF XF 450 – unieke Silent versie

De 3e XF 450 FT 4×2 is uitgevoerd met een PACCAR MX-11 motor. De DAF XF MX-11 motor is een unieke Silent versie. Dankzij de combinatie van een verlaagd motorkoppel en een verfijnde toerenregeling is het geluidsniveau verlaagd naar 71 dB(A). De ‘Silent mode’ wordt ingeschakeld door een dashboardschakelaar, waarbij een pop-up pictogram op het info paneel voor de chauffeur verschijnt. Dankzij de verlaagde geluidsniveaus is de nieuwe DAF XF 450 waardevoller in omgevingen waar strikte geluidsnormen gelden.

Cabine interieur
Uitstekend chauffeurscomfort

DAF XF 450 voor Lootsma Tanktransport

Chauffeurscomfort is een van de sterke punten van de nieuwe DAF XF 450. De zeer ruime cabine is een aantrekkelijke plek om in te werken, te verblijven en te slapen. En het interieur staat voor ongeëvenaard comfort en luxe. Hiernaast biedt de XF talloze innovaties die het rijden makkelijker, veiliger en aangenamer maken.

De kleurafwerking van het cabine interieur van de 3e DAF XF is Dark Sand met Piano Black. Met voor de chauffeur een Luxury Air chauffeursstoel. Een automatische temperatuurregeling met airco. Standverwarming met restwarmtepomp en timer. En verder bezit de DAF XF 450 een Adaptive Cruise control met FCW en AEBS. En een Predictive Cruise Control met DAF Performance Assistant. Om de chauffeursprestaties nog verder te verbeteren. Zo zijn de instellingen logischer ingedeeld. En bevat de Driver Performance Assistant (DPA) nog meer tips voor zuinig rijden.

Cabine Exterieur

De cabine van de nieuwe DAF XF is gespoten in de bedrijfskleur waarin wij Lootsma Tanktransport allemaal herkennen. Een prachtig blauwwit uiterlijk. Met boven het DAF-logo de bedrijfsnaam van Lootsma Tanktransport duidelijk weergegeven.

3e DAF XF 450 voor Lootsma tanktransport

Lootsma Tanktransport Bolsward
Eén team, één doel

Lootsma Tanktransport is een familiebedrijf dat nu bestuurd wordt door de derde generatie Lootsma: Hiele, Oene en Sjaak Lootsma.

Familiebedrijven onderscheiden zich in positieve zin door: passie voor het vak, een langetermijnvisie, grote klantbetrokkenheid, platte organisatiestructuur en korte lijnen. Of, zonder mooie woorden: Lootsma Transport staat 24/7 voor u klaar.

Klanten kunnen ons op elk moment bellen voor orders, vragen en de status van een order of lading. De kans is groot dat u direct met een van de directieleden spreekt. Want als no-nonsense transportbedrijf houden we het graag helder en simpel. We werken als één team en met één doel: tevreden klanten.

Wij kunnen Lootsma Tanktransport nu feliciteren met de 3e DAF XF 450. Bedrijfswagen Service Friesland wenst Lootsma Tanktransport en de chauffeur veel succes en veilige kilometers!

Gerelateerde artikelen

Derde DAF XF 450 voor Lootsma Tanktransport